Rachiu de mere 250ml. 52% alcool

Rachiu de mere SLANIC MUSCEL 52 grade 250 ml. este un produs natural de cea mai buna calitate, cu un continut de 100% fruct, fara zahar.

Reteta este mostenita din batrani, traditionala zonei Slanic Muscel – Arges.

Rachiul de mere este o bautura alcoolica specific romaneasca facuta exclusiv din mere, pastrata numai în butoaie de stejar sau de dud. Rachiul de mere nu contine zahar sau alti indulcitori, aromatizanti, ingredienti sau coloranti, gustul si aroma provenind de la merele folosite exclusiv ca materie prima.

Ingrediente: mere.

Termenul de garantie: NELIMITAT.

Informatii nutritionale medii pentru 100gr. produs: GLUCIDE 0g; PROTEINE 0g; LIPIDE 0g; Valoare energetica: 250 kcal

27 lei

Descriere

Infiintata in anul 2009 SC SLANIC MUSCEL AGROINDUSTRIAL COMPLEX SRL se ocupa in principal de colectarea, prelucrarea si conservarea fructelor de padure, legumelor si a fructelor din livezile proprii. Continuand traditia, pasiunea si folosind retetele stramosilor nostri, folosind doar fructe din padure si din livezile proprii, dar si legume atent selectionate, producem 100% natural, fara conservanti, coloranti si gelifianti produse atestate. Productia noastra este in loturi mici, dar de inalta calitate.

Pentru produsele alcoolice (tuica si rachiuri), folosim la fel ca stramosii nostri, alambicuri cu foc de lemne. Fructele se culeg la maturitatea coacerii. Numai fructele bine coapte si atent selectionate sunt folosite in procesul de productie al alcoolului.

Dulceata este obtinute intr-un proces de fabricatie cu cantitati mici de produs pentru a ramane fructul intreg. Nu producem industrial. Fructele sunt din padure sau din livezile proprii si nu folosim fructe de cultura.

Zacusca este un produs obtinut din legume atent alese. Toate legumele se coc, se curate iar mai apoi se prepara la foc domol de lemne, pe pirostrii, in ceaun. Acest produs are Atestare noua de produs Traditional Romanesc.