Se încarcă...

Carol Beer - producător de bere artizanală

Descriere

Carol Beer - gustul regesc de odinioară!

Povestea Carol Beer își trăiește încă începutul, gustul berii Carol este însă deja legendar. La nici un an de la lansare, berea Carol este apreciată la justa-i valoare oriunde are onoarea de a fi gustată.

Carol Beer nu este o bere oarecare, este expresia și frământarea unei generații. Gustul Carol s-a născut din dorința noastră, a câtorva români din Basarabia, de a face în Țară o bere Craft, făcute cinstit, cu respect pentru istorie și tradiție.

Berea Carol s-a născut în an Centenar, anul în care amintirea împlinirii idealului dintotdeauna al românilor este mai vie ca niciodată. La fel ca măreția anului de glorie, ne dorim pentru Carol Beer, la 100 de ani distanță, un început și un viitor demn.

Inspirație ne-a fost cel dintâi rege al României, Carol I, exemplu de statornicie, viziune și demnitate. Un simbol mai potrivit decât leul pentru a onora acest nume regal nici nu poate fi. Prin urmare, leul tronează pe fiecare sticlă de bere Carol, semn al supremației și garanție al gustului regesc.

Carol Beer este o bere artizanală, de calitate superioară, este berea pe care o faceau românii de odinioară, a căror măiestrie ne este și astăzi exemplu.

La fabrica de bere Carol muncim cot la cot cu maestrul nostru berar, a cărui pasiune și profesionalism ne este inspirație în fiecare zi.

Avem curajul de a produce o bere cu personalitate și disciplina de a o face cum se cuvine - în tihnă, cu respect pentru amatori, cu responsabilitate pentru cunoscători. Încercați-o și voi! Veți fi încântați!

Adresa

str. 23 august nr. 75, imobil 6 Buftea, Romania

Categorie
  • No comments yet.
  • Add a review