Se încarcă...
5 Daruri Pentru Ziua Femecii

5 Daruri pentru Ziua Femeii

Astăzi este ziua celei mai dragi ființe din lume: este Ziua Femeii / Mamei. Avem la dispoziție 24 de ore pentru a o face să se simtă fericită, apreciată și frumoasă. Este ziua ei de relaxare și liniște, în care să fie răsfățată și admirată. Chiar dacă ea este deja cea mai superbă femeie de pe Pământ, se cuvine să-i acordăm toată atenția și recunoștința noastră. Știm cât poate fi de grea alegerea unui cadou pe măsură, de aceea ne-am hotărât să vă oferim câteva recomandări:

Idei de cadouri pentru Ziua Femeii

1. Produse de Acasă

Ce spuneți dacă pentru o zi îi dați pace mamei să se relaxeze într-un fotoliu moale și să stea departe de bucătărie? Dacă nici voi nu vă pricepeți atât de bine cu gătitul, vă recomandăm din suflet să o suprindeți pe mama dvs. cu ceva dulce de la firma Produse de Acasă– afacere între o mama și fiica sa, în orașul Iași. Torturi, prăjituri, fursecuri și alte bunătăți le puteți comanda online, pe site-ul produsedeacasa.

2. Pantofii Guban

Povestea acestui brand românesc începe în anul 1959, la Oradea. Pantofii Guban sunt realizați handmade în jur de 70% și dvs. puteți face comandă în funcție de orice model și culoare doriți. Aveți posibilitatea de a crea pantofii ideali la care visează mama dvs. Mai multe informații găsiți pe guban.ro.

3. Elmiplant

Produsele de îngrijire a pielii de la Elmiplant reprezintă cadoul perfect pentru o femeie! Din 1992, Elmiplant este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate branduri de pe piața românească. Pentru a vă arăta grija fața de mama dvs., noi vă recomandăm să alegeți cu încredere orice produs de protejare și întreținere a frumuseții-elmiplant.com .

4. Bio Manufactura

Săpunurile Bio Manufactura sunt produse 100% naturale, cu ingrediente, minerale și uleiuri aromate din cele mai rare. Un astfel de cadou poate fi considerat o atenție față de preferințele unei femei. Cu siguranță, veți da lovitura dacă veți găsi combinația perfectă de arome dorită. Pentru a afla mai multe și a cunoaște diversitatea produselor Bio Manufactura, vă invităm să vizitați bio-manufactura.ro.

5. Apimond

Produsele de îngrijire Apimond sunt prezente pe piață din 1992 pe piață și de atunci se află printre primele alegeri ale românilor. Gama de produse bio 100% sunt pentru creșterea imunității organismului și pentru tratarea afecțiunilor digestive, te ajută să treci peste o mulțime de probleme ce apar zi de zi. Mai multe informații găsiți pe site-ul apimond.ro

FabricatinRO urează La Mulți Ani tuturor Femeilor și Mamelor din România!

Dacă doriți să descoperiți mai multe idei de cadouri fabricate în România, vă așteptăm cu brațele deschis în magazinul nostru Fabricat în RO unde puteți descoperi o gamă variată de articole, începând cu trusouri pentru botez și haine bebeluși și continuând cu detergenți, produse de curățat, tablouri personalizate și multe altele.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: