Cu ce ocazii cumpără românii torturi și prăjituri?

Un singur lucru ne place la fel de mult ca promovarea produselor românești pe piața din România și acela este aflarea motivelor din spatele deciziilor cumpărătorilor români de a cumpăra un bun românesc. Acest lucru ne ajută nu doar să promovăm mai eficient produsele și producătorii înscriși pe platforma noastră, ci și să îi sprijinim pe producători dându-le un indiciu în legătură cu ceea ce se așteaptă potențialii lor clienți să primească de la ei. Iar ca să aflăm ce își doresc românii să cumpere și de ce, profităm de orice ocazie.

Așa cum cu siguranță ai observat și tu deja, pe platforma noastră organizăm des și concursuri în care unii din producătorii înscriși oferă premii participanților. Iar în cadrul acestora, una din condițiile de participare pe care o punem este efectuarea unei recenzii pentru producătorul promovat, sub forma unui răspuns la o întrebare pusă de noi. De exemplu, în cel mai nou concurs pe care l-am organizat, am promovat cofetăria Cake Expert și i-am întrebat pe participanți: Care sunt evenimentele la care preferi sa te indulcesti cu torturile Cake Expert? din dorința de a afla cu ce ocazii cumpără românii torturi și prăjituri și iată ce am descoperit!

Când cumpără românii torturi și prăjituri?

Pentru orice eveniment

Aproape jumătate din participanții la acest concurs au spus că adoră torturile și prăjiturile, pe cele de la Cake Expert în mod special, și că investesc în astfel de produse cu orice ocazie, indiferent de evenimentul sărbătorit. 

Pentru zilele de naștere 

Pe primul loc în topul motivelor de sărbătoare la români se află zilele de naștere, cea personală, dar și cele ale membrilor familiei, în special ale copiilor. Din acest motiv, zilelele de naștere reprezintă și principalul motiv de a consuma torturi și prăjituri. 

La zile onomastice în mod special

În România de veacuri există obiceiul ca părinții să-și boteze pruncii cu nume de sfinți, dăruindu-le astfel an de an, pentru tot restul vieții, un motiv în plus de sărbătorire, aniversându-le onomastica de ziua sfântului al cărui nume îl poartă.  De aceea, nu este de mirare că atât de mulți români poartă nume de sfinți și nici că zilele onomastice sunt aniversate cu atât de multă dedicare. În rândul participanților au fost o mulțime de persoane care au spus că aleg torturile Cake Expert pentru sărbătorile importante din familie precum ziua de naștere și cea de nume, iar trei, au răspuns în mod expres cu onomastica ca fiind motivul principal de a consuma torturi și prăjituri. 

Pentru aniversarea căsătoriei

Romantici din fire, dar și mari iubitori de dulciuri, românii își aniversează data căsătoriei cu prăjituri. Pe lângă cei care au enumerat ziua căsătoriei ca motiv de a cumpăra torturi Cake Expert, au fost și doi participanți care au numit în mod expres această zi. 

Oricând au poftă de ceva bun

Aproape o treime din cei care au răspuns provocării noastre au spus că nu au nevoie de o ocazie anume ca să se bucure de ceva dulce. Pentru ei, un tort, un ecler sau orice altă prăjitură Cake Expert este o scuză nevinovată de a se îndulci. Distribuie

Mai multe Articole

Scrie-ne un mesaj