Descriere

Istoria brandului Guban cunoaste un început timid in anul 1935, cu un singur angajat si o crema de pantofi. Inventia domnului Blaziu Guban i-a dat posibilitatea ca in 15 septembrie 1937 sa puna bazele societatii „Guban”, impreuna cu partenerii Kaldory şi Kovacs, urmand ca în 1940 aceasta sa devina fabrica.

De-a lungul timpului, maestrul Guban, cu o experienta de chimist industrial si maestru de finis la mai multe fabrici de incaltaminte, militeaza pentru realizarea unor produse de calitate în Romania. Timp de 25 de ani, acesta studiaza problema influentei cremei de ghete asupra durabilitatii pantofilor si vine pe piata cu o crema de ghete de calitate superioara, fabricata in tara noastra, care prelungeste cu 50-100% durabilitatea pantofilor.

In 1963, numele companiei sufera din nou modificari, de aceasta data numindu-se „Fabrica Incaltaminte si Mase Plastice Victoria”. Productia se diversifica, firma ajungand sa detină unitati si secţii de mase plastice, confectii, imprimerie, tamplarie, accesorii metalice, blanarie, încaltaminte, o magazie de piele artificială si un laborator. Insa, sectia de încaltaminte ramane mereu o prioritate pentru deja bătranul proprietar care propune „Arta Guban” pentru femei, barbati si copii, atat pentru consumul intern, cat si pentru export. Modelele de pantofi se succed cu o repeziciune uimitoare, impresionand generatii intregi prin eleganta, rafinament si comoditate.

Astazi, „Arta Guban” continua, prin devotamentul celor care cred în bradul romanesc si în viziunea domnului Blaziu. Experienta si profesionalismul acumulate de-a lungul timpului, imbinate cu pasiunea pentru excelenta si un aer proaspat, centrat pe inovare deschisa, vin sa descopere frumusetea feminitatii romanesti. Guban redevine astfel arta, rafinament si rasfat.

Magazine proprii Guban

  1. Magazin Guban Timisoara - Bdul. Eroilor de la Tisa, nr.63;
  2. Magazin Guban Bucuresti sector 1 -  Str. Regina Elisabeta, nr.9;
  3. Magazin Guban Bucuresti sector 3 -  str. Av. Lt.  Radu Beller, nr.29;
Adresa

Str. Stan Vidrighin 22, Timisoara, Romania

Contact

    • No comments yet.
    • Add a review