fbpx
aton ciocolata ROM fabricat in Romania

Batonul cu ciocolata romanesc ROM

     Istoria batoanelor ROM a inceput in anul 1964, cand in fabrica de la Bucuresti a fost creat pentru prima oara baton-ul cu ciocolata. De a lungul timpului compania a cunoscut perioade de glorie, cand la portile fabricii erau cozi de masini care asteptau sa incarce bunatati pentru intreaga tara si perioade de schimbare, cand a fuzionat si a fost cumparata de fondului de investitii Oryxa Capital (2010).

Rom a ramas relevant si pentru cei mai tineri dintre noi, caci este o particica din istoria noastra, este gustul romanesc autentic, mandru de identitatea sa, care trezeste si acum senzatii tari, intelese cel mai bine de romani. In cei 50 de ani de prezenta in piata, batonul cu ciocolata si-a pastrat identitatea, dar si acelasi gust zdravan de rom si acelasi ambalaj in culorile nationale.

Important este dupa 50 de ani de istorie, compania este lider de piata in Romania si a reusit o vanzare de 30 de milioane de bucatati de batoane iar noi suntem fericiti cand pe rafturile magazinelor gasim in continuare batonul cu ciocolata ROM si impreuna, daca vom alege in continuare sa cumparam batoane  putem mentine sau chiar mari numarul de angajati.

Rom este un brand al companiei Kandia, detinuta in proportie de 100% de fondul de investitii Oryxa Capital. Kandia era parte din Cadbury Romania, insa a fost vanduta dupa ce grupul Kraft Foods a achizitionat Cadbury pe plan global dar important este ca indiferent de conducerea companiei ciocolata poarta cu mandrie tricolorul Romaniei pe ambalaj si acest lucru ne aminteste de copilaria noastra. Fabrica se afla in Bucuresti si are un numar de 380 de anagajati iar batoanele ROM sunt fabricate in Romania.

[wpsm_googlemap title=”Bucuresti” location=”Bucuresti,Romania” zoom=”7″ height=”250px”]

Prin crearea unui cont sunteti de acord cu Termenii & Conditiile.