Se încarcă...
Ciocolata

Cel mai bine vandut baton cu ciocolata din Romania

Istoria celui mai bine vandut baton cu ciocolata din Romania a inceput in anul 1964, cand in fabrica de la Bucuresti a fost creat pentru prima oara batonul cu ciocolata. De-a lungul timpului compania a cunoscut perioade de glorie, cand la portile fabricii erau cozi de masini care asteptau sa incarce bunatati pentru intreaga tara. Au fost insa si perioade de schimbare, cand a fuzionat si a fost cumparata de fondului de investitii Oryxa Capital (2010).

Cel mai popular baton cu ciocolata in ziua de azi

Rom a ramas relevant si pentru cei mai tineri dintre noi, caci este o particica din istoria noastra. Este gustul romanesc autentic, mandru de identitatea sa, care trezeste si acum senzatii tari, intelese cel mai bine de romani.

In cei 56 de ani de prezenta in piata, batonul cu ciocolata a evoluat pastrandu-si identitatea, dar si acelasi gust zdravan de rom si acelasi ambalaj in culorile nationale.

Rom Autentic Dublu baton cu chocolate

Important este dupa 56 de ani de istorie, compania este lider de piata in Romania si a reusit o vanzare anuala de 35 de milioane de bucatati de batoane intr-o piata invadata de produse din import, iar noi suntem fericiti cand pe rafturile magazinelor gasim in continuare batonul cu ciocolata ROM si impreuna, daca vom alege in continuare sa cumparam ciocolata fabricata in Romania putem mentine sau chiar mari numarul de angajati.

Rom-Biscuiti-61g-[F]

Rom este un brand al companiei Kandia Dulce, detinuta in proportie de 100% de fondul de investitii Oryxa Capital. Kandia era parte din Cadbury Romania, insa a fost vanduta dupa ce grupul Kraft Foods a achizitionat Cadbury pe plan global.

Important este ca indiferent de conducerea companiei ciocolata poarta cu mandrie tricolorul Romaniei pe ambalaj si acest lucru ne aminteste de copilaria noastra.

Batoanele ROM sunt in continuare fabricate in Romania, mai exact la Bucuresti, si in 2018 aceasta fabrica asigura locuri de munca pentru aproximativ 445 de romani.

Daca ti-a placut sa citesti despre istoria celui mai indragit baton de ciocolata, iti propunem si articolul: Universul dulciurilor Kandia.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: