Se încarcă...
Zarand Pentru Atunci Cand Ti E Pofta De Miere Cum Era Odata

Zarand: pentru atunci când ți-e poftă de miere cum era odată

Zarand: pentru atunci când ți-e poftă de miere, așa cum era odată

Produsele apicole „Zarand – Bun ca pe vremuri” amintesc iubitorilor de miere de dulcele pe care îl iubeau în copilărie. Sub acest brand, compania Poienița Zarand îmbuteliază și comercializează produse apicole 100% naturale, dintr-o regiune în care omul trăiește în armonie cu natura.

Fermierii din comuna Petriș au înființat Poienița Zarand SRL, dorind ca prin intermediul acestei forme de asociere să se unească în jurul unei entități juridice cu ajutorul căreia să își facă cunoscute produsele apicole și peste munții și văile de unde albinele lor colectează prețiosul nectar.

Acest  produs aduce fermierilor locali venituri echitabile, dar totodată introduce pe piață o miere care să satisfacă orice client care își dorește alimente organice de cea mai bună calitate.

De unde provine mierea Zarand?

Așa cum îi spune și numele, mierea  provine din Situl Natura 2000  Zarandul de Est. Acest sit este  parte al unuia din cele mai importante coridoare ecologice din lanțul Carpatic, și anume coridorul aflat între Munții Apuseni și Carpații Meridionali.

Datorită climei favorabile, în acest coridor s-a dezvoltat o mare diversitate de specii de animale și plante, pe alocuri neobișnuite prin caracteristicile lor. Peisajul locului este compus din păduri bătrâne și compacte, dar și din zone cu terenuri cultivate, livezi roditoare și pajiști pline de fâneață.

Zarandul de Est nu este doar un loc propice colectării nectarului din flori și producției unei mieri de cea mai bună calitate, ci și un colț de rai unde elemente ale patrimoniului  natural și cultural de o neprețuită valoare, încântă ochiul și sufletul. În Zarand se păstrează mori de apă din vremuri demult apuse, , și biserici de lemn a căror turle se înalță către Dumnezeu, iar oamenii mai păstreză cu sfințenie obiceiuri din moși-strămoși precum „Mersul cu Dubele” și țesutul la război.

De ce să încerci mierea Zarand?

Aici mierea are un gust așa cum nu ai mai simțit din fragedă copilărie și ai o varietate de sortimente din care să alegi pentru a-ți fi pe placul inimii. Ți-e poftă de niște miere dulce și parfumată de tei sau preferi aroma suavă a celei de salcâm? Când ți-e dor de după-amiezile la țară, la câmp, cu bunicii, gustă miere polifloră de fâneață!

Noi încă nu am reușit să decidem care este produsul nostru preferat și probabil că și ție îți va fi greu, chiar dacă vei mânca pe săturate din fiecare. Dar ceea ce îți putem garanta fără urmă de ezitare este faptul că fiecare linguriță te va ajuta să te întorci din nou în timp, într-o epocă în care niciun dulce de pe Pământ nu se compara cu mierea naturală.

Noi îți recomandăm pentru creșterea imunității și poți cumpăra de pe platforma noastra faguri de miere și lapte de măgăriță, produse 100% naturale.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: