Cum să îmbunătățești siguranța căminului tău? Producători români care te ajută să te simți protejat

Cum Să îmbunătățești Siguranța Căminului Tău? Producători Români Care Te Ajută Să Te Simți Protejat

Casa ta ar trebui să fie un refugiu sigur, undeva unde să te simți fericit și în deplină siguranță, iar protecția ei nu ar trebui să fie un lucru foarte dificil. Cu doar câțiva pași simpli, și tu poți îmbunătăți radical siguranța căminului tău. 

Stai cu ochii pe casa ta

În ziua de azi, poți să stai mereu cu ochii pe casa ta. La propriu. Instalează un sistem de camere de vedere cu wireless, pe care le poți accesa de oriunde folosind un terminal mobil. La capitolul camere video, îți recomandăm un dispozitiv cu termoviziune deoarece îți permite să vezi clar ce se întâmplă în curtea casei tale sau la intrare, indiferent de vreme.

Monitorizează traficul 

Poți monitoriza traficul către căminul tău, respectiv fiecare musafir poftit sau nepoftit care îți calcă pragul, instalând un sistem de interfonie performant, ca cele puse la dispoziție de partenerul nostru Electra Distribuție. În portofoliul de produse Electra Distribuție există sisteme pentru toate gusturile și toate buzunarele, pe care echipa de experți Electra Distribuție le poate instala pentru tine în mod profesional în orice colț al țării te afli. 

Instalează o cameră video la intrare

Tot legat de accesul securizat, îți mai sugerăm să instalezi la intrarea în locuință sau, de preferat în curte dacă locuiești la casă, un sistem de control al accesului dotat cu cameră video. Astfel, vei putea verifica identitatea celor care te vizitează înainte ca aceștia să ajungă pe proprietatea ta. 

Luminează întrările în casă și aleile 

Dacă locuiești la casă și mai ales dacă proprietatea ta are și o curte sau o grădină, ca să fii mereu în deplină siguranță instalează corpuri de iluminat inteligente și economice ca să luminezi căile de acces și aleile. Ca să nu plătești o avere la factura de curent electric, poți opta pentru corpuri de iluminat cu senzor care se aprind și se sting în funcție de trafic. Gelor Trading, o companie cu capital 100% românesc, înființată în anul 1997 este unul din producătorii români cu o ofertă de produse peste care ar trebui să arunci o privire dacă îți dorești sisteme de iluminat de calitate.

Montează garduri și porți rezistente

Nu le oferi intrușilor o cale ușoară de acces, lăsând gardul în paragină sau o poartă fără o închizătoare rezistentă.

În mod ideal, înălțimea porții ar trebui să fie aceeași cu înălțimea gardurilor care o încadrează și de preferat, materialul ei ar fi bine să fie metal sau lemn masiv. Porțile metalice sunt chiar mai dificil de escaladat decât cele din lemn masiv și din acest motiv oferă un plus de siguranță. 

Verifică apoi balamalele, fiecare șurub, iar dacă folosești un lacăt, montează-l în partea interioară a porții. Ar fi bine chiar să optezi pentru o poartă cu două tipuri de încuietori deoarece este mai dificil de deschis. La capitolul porți, dacă vrei să mergi tot pe ceva 100% românesc, poți apela la cei de la Fabrica BIM cunoscuți și ca Fabrica de Grătare BIM. Aceștia au o gamă diversă de produse și pot realiza din metal, pentru clienții lor, orice de la grătare profesionale și până la garduri și porți.

Distribuie

Mai multe Articole

Scrie-ne un mesaj