Se încarcă...
Lada Cu Zestre 1 1

Somn de poveste cu lenjeriile de pat brodate cu motive tradiționale

A fost o dată ca niciodată, într-o țară nu foarte îndepărtată, o ladă fermecată. Și această ladă avea cele mai minunate comori: tradiție și calitate. Tradiție, pentru că Lada Fermecată încerca prin munca ei să transmită oaspeților o parte din bucuriile, emoțiile și obiceiurile fundățene. Calitate, pentru că punea pasiune și materii prime de primă mână în produsele realizate de ea.

Îți place cum începe poveste? Acum noi îți spunem că nu este un basm, Lada Fermecată chiar există și se numește Lada cu Zestre. Acesta este un mic atelier de brodărie unde mâini dibace creează, desenează, croiesc, cos, țes la război, torc lână, împletesc și brodează pentru toți cei interesați. Acest mic atelier se află în satul Fundata, din județul Brașov, unde poveștile de odinioară se împletesc cu prezentul, unde se zice că oamenii care îi trec hotarul se vor îndrăgosti iremediabil de frumusețile zonei, de peisajele minunate, de sătenii care încearcă să-și păstreze tradițiile cu drag și înverșunare, nu doar într-un muzeu sau într-un album vechi, ci în fiecare colțișor al casei.

Produsele care ies din micul altelier sunt făcute cu dibăcie în mod manual sau folosind metode tradiționale. Lenjeriile de pat sunt din bumbac premium 100%, brodate cu motive tradiționale în punctul cruciuliță și inscripționate cu mesaje de “Noapte buna”, “Somn ușor”, “perna cu Dor”, “perna cu Vise” sau personalizate după dorințele fiecăruia. Broderia tradițională cusută cu migală, rafinament și finețe, dezvăluie chintesența locului, dorului de românesc, de tradiție, de confort, de relaxare. Te invităm să îți reînnoiești casa cu lenjerii de pat, pernuțe decorative, fețe de masă și perdele, toate brodate cu motive tradiționale.

Bumbacul folosit pentru lenjeriile de pat este unul de calitate superioară, care are nenumărate beneficii asupra organismului. Bumbacul este o țesătură naturală, fiind astfel non-alergenic și reprezintă o alternativă sănătoasă creării unui ambient potrivit pentru un somn revigorant. El oferă un echilibru termic pe parcursul somnului, absorbind umezeala corpului; fiind ideal în orice sezon pentru că menține căldura pe timpul iernii și răcoarea pe timp de vară. Lenjeriile de pat din bumbac de calitate sunt foarte rezistente și ușor de întreținut, în plus nu se scămoșează și nu atrage firele de păr sau praful.

Sper că te-am convins, pentru că noi suntem îndrăgostiți deja de produsele lor. Poți accesa pagina lor de Facebook pentru mai multe informații și pentru a descoperii minunatele produse pe care le-am lăudat mai sus. Lada de Zestre te așteaptă să îi descoperi povestea.

MÂNDRĂ CHIC COMBINĂ TRADIȚIA CU MODERNUL ȘI DACĂ CAUȚI TRICOURI CU MOTIVE TRADIȚIONALE AI AJUNS UNDE TREBUIE.

 

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: