Se încarcă...
Coltul Romanesc Fabricat In Ro

Coltul romanesc cu produse pentru tine

După cum bine știți, căutările noastre vizează acei români care au preferat să se descurce în țara lor, care au știut ce afacere să aleagă și susțin economia puțin câte puțin. Acești români trebuie să fie un exemplu pentru toți ceilalți, trebuie să împărtășească din încrederea pe care o au în forțele proprii. Un astfel de grup de români s-a gândit la un proiect – Coltul romanesc, un magazin online unde noi putem găsi numeroase produse autohtone.

Coltul romanesc pledează pentru consumul de produse românești, în ideea că susținerea micului producător autohton va ajuta populația României într-o zi. Astfel, pe site-ul oficial, veți găsi cel puțin 15 producători și ale lor produse, dar veți simți și o atmosferă prietenoasă a spiritului românesc. Pentru fiecare dintre noi este importantă calitatea produselor și prețul, dar acele bunuri autohtone sunt create în așa fel încât să vă ofere un sentiment de încredere și de apartenență la o comunitate. Indiferent dacă sunteți din afara țării sau încă pe teritoriile țării noastre, puteți să faceți parte din comunitatea românilor care preferă produsele autohtone în detrimentul celor importate.

Coltul romanesc și arta de a dărui

Conceptul acestui magazin online se reduce la o singură frază de efect: „Arta de a dărui începe prin a cumpăra de la tine de acasă, de la ai tăi!”. Deși este vorba doar de un colț de Românie, pic cu pic se face marea. Este bine că  s-a început de undeva, că există inițiativă dar noi suntem cei care trebuie să o susținem, să ne implicăm. Diversitatea există, Coltul romanesc ne oferă produse handmade în serie limitata sau unicat, obiecte create de designeri, antichități, cărți, jucării, suveniruri, cadouri.

Dacă nu sunteți impresionați de produsele românești, veți fi impresionați de poveștile românilor care fac parte din proiect. Pe blogul site-ului Coltul romanesc veți găsi interviuri, recenzii, cronici de eveniment care vă vor dezvălui aspecte din viața acestor oameni, poate și secrete care vă satisfac curiozitățile cu privire la încrederea acestor oameni în forțele lor. Să-i luăm ca exemplu și să fim mândri că suntem români!

Recomandari produse pentru tine

  1. tablou personalizat 
  2. pupaza

Sursa imagine: https://ziuadecj.realitatea.net/

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: