Topul celor mai importanți producători de dispozitive tehnologice din România și realizările lor

Electra Distribuție

România are o industrie tehnologică în plină dezvoltare. Există foarte mulți producători de dispozitive tehnologice în România, creatorii unor dispozitive foarte populare, pe care le folosim zi de zi. Unele dintre ele sunt atât de populare încât unii dintre noi cu greu se lasă convinși că aparatele respective sunt pur românești, pe de-o parte din cauza numelor lor exotice și pe de altă parte pentru calitatea lor excepțională, care, din cauza preconcepțiilor, ni se pare prea bună pentru a fi românească.

Allview

Allview este unul din cei mai renumiți producători de telefoane inteligente și de tablete din România. Compania a fost fondată în anul 2004 și mai produce, pe lângă dispozitivele amintite mai devreme și cu ajutorul cărora și-a câștigat faima, și laptop-uri, televizoare sau accesorii.

Allview a început să se extindă și pe piețele din Europa Centrală și de Est, iar străinii, la fel ca și concetățenii noștri, o apreciază pentru prețurile foarte accesibile ale dispozitivelor lor în comparație cu calitatea foarte bună. Compania a fost recunoscută și de către diverse instituții naționale și internaționale și a fost desemnată Brand of the Year în anul 2015, în cadrul evenimentului Romanian Business Awards, iar în 2016, la Mobile Expo a câștigat premiul Smartphone-ul Anului.

Evolio

Și de la Evolio poți să cumperi o mulțime de dispozitive inteligente. La fel ca Allview, Evolio s-a specializat în producția de tablete, laptopuri, boxe portabile, căști și alte dispozitive folosite în viața de zi cu zi.

Evolio a fost fondată în anul 2012, în orașul Cluj-Napoca, dar de-a lungul timpului și-a deschis birouri în diferite alte orașe ale țării. Această companie a devenit cunoscută pe piața românească pentru inovația pe care a adus-o în domeniul tehnologic, oferind soluții fiabile utilizatorilor produselor sale, în diferite domenii, de la comunicare și entertainment și până la automatizări și smart home.

Serioux

Serioux a fost fondată în anul 2001 și are sediul în București. Cu toate că a fost creată cu capital 100% românesc, fără investiții străine, ea a reușit să se remarce pe piață și să câștige inimile clienților prin calitatea produselor sale și oferta variată de dispozitive foarte accesibile ca preț. 

Serioux se remarcă și prin servicii foarte bune post-vânzare, astfel încât relația sa cu clienții săi nu se termină odată cu achiziția de către aceștia a produselor sale, ci acolo abia începe.

Cu alte cuvinte, Serious este o companie românească în care poți să-ți pui toată încrederea.

E-Boda

E-Boda a fost fondată în anul 2008 și are sediul central în Timișoara. Produsele sale au prețuri accesibile și se potrivesc de minune utilizatorilor casnici. E-Boda oferă clienților săi o gamă variată de tablete, laptop-uri, smartphone-uri, dar și produse de tip smart home. 

E-Boda a primit numeroase premii și recunoașteri la nivel național și internațional pentru produsele sale, iar serviciul său de asistență tehnică post-vânzare este unul dintre cele mai bune din România. La fel ca multe alte companii românești, și E-Boda a început să-și vândă produsele și peste hotarele țării.

Domo

Domo este un retailer român de produse electronice și electrocasnice. Domo produce și comercializează produse sub propria marcă, denumită bineînțeles, Domo.

Domo a fost fondată în anul 2002 și deține în prezent o rețea de peste 100 de magazine în întreaga țară. Această firmă, la fel ca și toate celelalte pe care le-am prezentat aici, pune un accent deosebit pe calitatea produselor și serviciilor oferite clienților săi, oferindu-le acestora printre multe alte beneficii și suport tehnic, telefonic sau online.

Domo se bucură de o popularitate aparte pe piața românească atât pentru gama sa variată de produse, cât și pentru prețurile lor competitive.

Visual Fan

Visual fan este compania românească specializată în producția de ecrane LED și soluții audio-video folosite pentru evenimente și proiecte comerciale. Visual Fan a fost fondată în anul 2005 și în scurt timp de la lansarea pe piață s-a transformat într-un important jucător pe piața electronicelor din Europa Centrală și de Europa de Est.

Visual Fan oferă clienților săi și posibilitatea de a închiria ecrane LED de mari dimensiuni  și dispozitive audio-video personalizate pentru evenimente sau pentru proiecte comerciale.

Produsele Visual Fan sunt de înaltă calitate, motiv pentru care și-au câștigat o reputație solidă.

Myria

Myria este cea mai veche companie românească din lista noastră. Ea produce și comercializează aparate electrocasnice mici ca de exemplu: aparate de bucătărie, aspiratoare sau dispozitive de îngrijire personală. Ea a fost fondată în anul 1992 și are sediul în București. Produsele sale însă se vând pe tot teritoriul țării, dar și în țările vecine.

Majoritatea produselor Myria se produc chiar în propria fabrică a acestei companii și sunt gândite în așa fel încât să satisfacă diverse nevoi ale clienților săi. 

Electra

Electra este o companie românească care produce și comercializează aparate de aer condiționat, pompe de căldură, centrale termice și alte produse pentru încălzirea și răcirea locuințelor și a clădirilor comerciale. Compania a fost fondată în 1994 și are sediul în Brașov, dar produsele sale sunt vândute în întreaga țară și în alte țări din Europa.

Dintre produsele Electra, probabil cele mai cunoscute în România sunt interfoanele Electra. În ultimul timp acestea se găsesc în majoritatea apartamentelor și clădirilor comerciale din România și sunt preferate de dezvoltatori în locul variantelor străine, de aceeași calitate, dar mult mai scumpe ca preț.

Interfoanele Electra se găsesc și pe platforma noastră, în magazinul FabricatinRO, iar dacă vrei să colaborezi cu cei mai buni la capitolul montaj și instalare, îți recomandăm partenerul nostru Electra Distribuție, specializat în montarea acestor dispozitive.

Mai multe despre Electra Distribuție poți afla pe pagina dedicată acestui furnizor de servicii de pe platforma noastră. De asemenea, tot pe platforma noastră poți vizualiza produsele Electra, sau poți citi despre Electra Distribuție și modul de operare al specialiștilor săi, precum și un interviu exclusivist cu fondatorul afacerii.

Distribuie

Mai multe Articole

Scrie-ne un mesaj