Un somn liniștit pentru o viata plina de aventuri

Acasă ar trebui sa fie locul nostru preferat, mai ales după o zi grea la munca, un oraș aglomerat sau niște prieteni gălăgioși. Trebuie sa fim foarte atenți cu ceea ce alegem sa ne mobilam casa si cum alegem sa o îngrijim. Pentru dormitor, noi îți recomandam alegerea unei somiere pentru pat, potrivita stilului tău de viata si necesitaților casei tale.

SomProduct este magazinul ideal pentru cumpărăturile tale online. Aceasta companie este una 100% romanească care vine în ajutorul tău când vine vorba de confort si timp de calitate petrecut acasă. Pentru ei este foarte important ca tu sa ai un somn odihnitor, dar si sa te înconjoare de obiecte frumoase si de buna calitate.

Beneficiile alegerii unei somiere de pat de la SomProduct sunt:

 • Somiera ajută salteaua să respire și elimină umezeala de sub saltea. Previne mucegaiul și acarienii. Uită acum de întoarcerea saltelei.
 • Lamelele sunt tratate termic și nu se deformează în timp. Cadrul somierei, realizat din țeavă pătrată, este rigid și nu se lasă deloc.
 • Somiera, fiind cu picioare, preia toată greutatea saltelei si a celor care dorm pe saltea. Preia și din fermitatea saltelei, oferind elasticitate si confort sporit patului.
 • Somiera este rigidizată la mijloc cu 2 rânduri de țeavă care previn deformarea acesteia.
 • Patul este gata în 5 minute ! Lamelele sunt deja montate în cadrul metalic. Tot ce aveți de făcut este să fixați la poziție picioarele somierei.
 • Picioarele se pot comanda la orice înălțime și sunt incluse în prețul somierei dacă înălțimea acestora este 20 de cm. Picioarele standard sunt de 20 cm.
 • Somiera contribuie la ventilarea saltelei, eliminând umezeala. Astfel previne apariția mucegaiului și a acarienilor. Renunța acum la placa de pal.

Daca iți dorești mai mult spațiu în camera, poți alege una dintre somierele rabatabile, 3 zone. Aceste sunt realizate după cum urmează: au cadru metalic intodoit din țeavă pătrată de 30 x 30 x 1,5 mm; elemente de consolidare colt din profil metalic; șipci elastice din furnir tehnic presat în 7 straturi, șipci de înaltă calitate cu 3 zone de presiune, ideale pentru susținerea corpului dumneavoastră; elemente de încastrare din material plastic; sistem de ridicare cu piston cu unghi de ridicare de 40 de grade.

Alte motive sa alegi somiere SomProduct:

 • Livrarea gratuită direct la tine acasă în doar 24 de ore.
 • Perioada de testare de 60 zile, timp în care poți returna produsul dacă nu ești mulțumit
 • Opțiunea de preluare a saltelei vechi.
 • Plata în 12 rate fără dobândă.

Aceștia si-au început afacerea în 1995, în Baia Mare, iar în prezent si-au deschis magazine în mai multe zone ale tarii, precum si online:

București:

B-dul Ghencea nr. 126-132, București – în cadrul Home&Design Mall

Braşov:

Str. Bazaltului Nr 2, 500053 – în cadrul Eliana Mall

Cluj-Napoca

Str. Septimiu Albini, nr. 19-21

Baia Mare

Strada Victoriei, nr.  73

FabricatinRO susține cu tărie toate companiile românești si ne bucuram când vedem atâta dedicare si pasiune pentru calitate, pentru ca știm cat de mult contează acesta si cat de mult ne poate îmbunătății calitatea vieții un produs bine făcut.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: