Se încarcă...
Descriere

YHA este un producător român de lapte de măgăriță de înaltă calitate. Întregul proiect a luat ființă din dorința unui părinte iubitor de a-și ajuta fetița bolnavă să se facă bine. Când tratamentele tradiționale și medicamentele au început să nu mai aibă niciun efect împotriva alergiilor, broșitei acute și a altor probleme de sănătate, tatăl dispus să încerce orice, a cumpărat câțiva litri de lapte de măgăriță și l-a administrat fetiței pentru a o ajuta să-și refacă sistemul imunitar.

Rezultatele curei au început să se vadă rapid, iar starea de sănătate a fetiței treptat treptat s-a îmbunătățit considerabil.

Părinții fetiței dețineau deja o fermă de bovine și de cabaline și pentru că aveau deja experiență în creșterea animalelor, au cumpărat și două măgărițe pentru a-i putea oferi micuței lapte de măgăriță constant. Pentru cele mai bune rezultate, laptele de măgăriță se administrează pentru perioade lungi de timp, repetând cura de tratament de cel puțin două ori pe an.

De la dorința de a-și vindeca propriul copil la o afacere de succes

Celor două măgărițe le-a priit noua casă și după ele proprietarii au cumpărat și altele ajungând în final să se ocupe exclusiv de creșterea măgărițelor și colectarea laptelui de măgăriță, renunțând la celelalte animale.

Astăzi YHA nu mai este doar un vis ambițios al unui părinte proactiv, ci un adevărat business prosper. Ferma de măgărițe numără 60 de animale și popularitatea s-a crește. Cererea pentru laptele de măgăriță s-a mărit mult în România, de când tot mai multe persoane au descoperit care sunt beneficiile pentru sănătate ale acestui aliment miraculos.

Conform studiilor de specialitate, laptele de măgăriță, cu toate că este un aliment de origine animală, are o formulă chimică foarte apropiată de cea a laptelui matern și din acest motiv este ușor de digerat, dar și de consumat.

Adresa

Răscruci, România

Categorie
Retele sociale
Contact

    • No comments yet.
    • Add a review