Se încarcă...

Elixir - Uleiuri presate la rece, naturale

Ulei natural presat la rece

Descriere

Într-un orășel antic, încărcat de istorie, din inima Transilvaniei unde natura a reuşit să creeze unul dintre cele mai importante monumente ale țării, și să adăpostească un adevărat muzeu de istorie al mineritului în sare, se află terenurile Dachim. Terenuri pe care de mai bine de 20 ani cultivăm cele mai de seamă cereale din care am decis să facem un adevărat elixir pentru ca gătitul să devină un obicei de familie.

Deoarece am fost mereu atenți la calitatea produselor pe care le oferim, în urmă cu trei ani am considerat că este momentul pentru o nouă provocare. Provocarea de această dată a fost să aducem în bucătăria românilor un produs de calitate superioară esențial pentru un stil de viață sănătos. Am adunat cei mai buni specialiști, am selectat cele mai de seamă rețete tradiționale și am făcut unul dintre cele mai bune uleiuri presate la rece, pe care le-am denumit uleiurile Elixir.

Uleiurile presate la rece Elixir sunt obținute printr-un proces tehnologic cu un aport termic scăzut, sub 50°C . În urma căruia rezultă uleiuri bogate în vitamine și acizii grași de tip Omega 3, Omega 6 și Omega 9, esențiali pentru buna funcționare a organismului. Procedeul de extracție prin presă mecanică protejează mediul de reziduri toxice și extrage fluidul onctuos al
materiei vegetale, conservând calitățile acesteia.

Materia primă din care sunt realizate uleiurile Elixir este curățată, apoi după caz măcinata, omogenizată şi presată. Presarea se face după metodă farmaceutică, respectiv semințele sunt presate nedecojite. După presare, uleiul pur este decantat. Pentru a putea garanta calitatea și gustul uleiului, colegii noștri monitorizează îndeaproape fiecare etapă a procesului de producţie.

Calitatea uleiurilor Elixir a fost atestată și certificată în fiecare an cu distincția Superior Taste Award începand cu anul 2015, de către The Internațional Taste & Quality Institute. De asemenea, calitatea este certificată și de URS, una din top 5 cele mai mari organisme de certificare din lume în ceea ce privește siguranța alimentară.

Misiunea noastră este aceea de a vă oferi produse de calitate controlând atent procesul de producţie a uleiului presat la rece din momentul însămânţării până la extragerea lui.

Adresa

Str. Morii, nr. 99, Loc. Mihai-Viteazu, jud. Cluj, Romania

Contact

    • No comments yet.
    • Add a review