Băuturi răcoritoare EUROPEAN DRINKS

Bauturi Racoritoare European Drinks

Băuturile răcoritoare sunt la mare căutare chiar şi în sezonul rece! Ca   satisfacem curiozitatea şi în acest domeniu şi  prezentăm încă o firmă românească ce merită promovată, am făcut cercetări şi am găsit EUROPEAN DRINKS. Sigur aţi mai auzit de ea, cu siguranţă îi consumaţi produsele, dar noi am decis o readucem în atenţia voastră pentru simplul fapt România are şi o astfel de industrie care funcţionează.

EUROPEAN DRINKS este o firmă cu sediul la poalele Munţilor Apuseni, în vecinătatea oraşului Oradea. Aceşti munţi îi oferă o sursă de apă minerală dintre cele mai valoroase din lume pentru unul dintre cele mai cunoscute branduri: Apa minerală Izvorul Minunilor. Pe lângă această apă, EUROPEAN DRINKS mai deţine şi Hera, Adria, Action Cola, Frutti Fresh, Fruttia, Fruttia Delicio, Vită Tonic. Pentru detalii despre aceste branduri, puteţi accesa https://www.europeandrinks.ro. Unele dintre aceste branduri  sunt cunoscute, poate le şi consumaţi, dar cu siguranţă nu ştiaţi această firmă acoperă pieţele de băuturi răcoritoare şi ape minerale din România, dar şi din alte ţări europene: Polonia, Cehia, Rusia, Moldova, Ucraina, Slovacia ș.a.

Ce ne place la EUROPEAN DRINKS?

Această firmă ne-a atras atenţia prin faptul a realizat cel mai important capital pentru ei sunt oamenii. Crearea locurilor de muncă, afirmarea pe piaţa de băuturi răcoritoare, dominată totuşi de brandurile CocaCola în mare parte, au fost planuri ambiţioase şi duse la bun sfârşit, ce spun ceva despre firmă – indiferent de piedici, luptă şi atingă obiectivele. Locurile de muncă create sunt la standardele europene, iar cu ajutorul oamenilor au reuşit dezvolte două dintre cele mai mari platforme ale industriei alimentare ale Europei Centrale şi de Est, la Rieni şi Sudrigiu.

Motivul pentru care noi susţinem bussines-urile româneşti este oferă locuri de muncă românilor, aceştia nefiind nevoiţi plece în străinătate şi presteze servicii pentru alţi oameni de care nu sunt apreciaţi. O firmă ca EUROPEAN DRINKS s-a axat pe această nevoie de locuri de muncă, iar fiindcă şi-a apreciat angajaţii, a reuşit prin intermediul acestora să fie recunoscută şi în Europa.

Decât mergem şi lucrăm pentru străini, ne putem grupa şi putem demonstra tuturor cât de buni suntem, îndemnându-i pe alţii ne urmeze exemplul. Alăturați-vă comunității FabricatinRO!

Distribuie

Mai multe Articole

Scrie-ne un mesaj