Se încarcă...
Bauturi Racoritoare European Drinks

Băuturi răcoritoare

Băuturile răcoritoare sunt la mare căutare chiar şi în sezonul rece! Ca   satisfacem curiozitatea şi în acest domeniu şi  prezentăm încă o firmă românească ce merită promovată, am făcut cercetări şi am găsit EUROPEAN DRINKS. Sigur aţi mai auzit de ea, cu siguranţă îi consumaţi produsele, dar noi am decis o readucem în atenţia voastră pentru simplul fapt România are şi o astfel de industrie care funcţionează.

EUROPEAN DRINKS este o firmă cu sediul la poalele Munţilor Apuseni, în vecinătatea oraşului Oradea. Aceşti munţi îi oferă o sursă de apă minerală dintre cele mai valoroase din lume pentru unul dintre cele mai cunoscute branduri: Apa minerală Izvorul Minunilor. Pe lângă această apă, EUROPEAN DRINKS mai deţine şi Hera, Adria, Action Cola, Frutti Fresh, Fruttia, Fruttia Delicio, Vită Tonic. Pentru detalii despre aceste branduri, puteţi accesa https://www.europeandrinks.ro. Unele dintre aceste branduri  sunt cunoscute, poate le şi consumaţi, dar cu siguranţă nu ştiaţi această firmă acoperă pieţele de băuturi răcoritoare şi ape minerale din România, dar şi din alte ţări europene: Polonia, Cehia, Rusia, Moldova, Ucraina, Slovacia ș.a.

Ce ne place la EUROPEAN DRINKS?

Această firmă ne-a atras atenţia prin faptul a realizat cel mai important capital pentru ei sunt oamenii. Crearea locurilor de muncă, afirmarea pe piaţa de băuturi răcoritoare, dominată totuşi de brandurile CocaCola în mare parte, au fost planuri ambiţioase şi duse la bun sfârşit, ce spun ceva despre firmă – indiferent de piedici, luptă şi atingă obiectivele. Locurile de muncă create sunt la standardele europene, iar cu ajutorul oamenilor au reuşit dezvolte două dintre cele mai mari platforme ale industriei alimentare ale Europei Centrale şi de Est, la Rieni şi Sudrigiu.

Motivul pentru care noi susţinem bussines-urile româneşti este oferă locuri de muncă românilor, aceştia nefiind nevoiţi plece în străinătate şi presteze servicii pentru alţi oameni de care nu sunt apreciaţi. O firmă ca EUROPEAN DRINKS s-a axat pe această nevoie de locuri de muncă, iar fiindcă şi-a apreciat angajaţii, a reuşit prin intermediul acestora să fie recunoscută şi în Europa.

Siropul de zmeură, o alta băutură răcoritoare – De unde să cumperi sirop de zmeură?

Uneori este greu să găsești zmeură pe piață sau oferta este săracă și produsele disponibile scumpe așa că poate fi mai rentabil să cumperi sirop de zmeură. De aceea, atunci când îți dorești un sirop de zmeură delicios și sănătos, îți recomandăm siropul de la Slănic Muscel – un producător de zacuști, gemuri și siropuri minunate, care face parte din comunitatea noastră.

Acest sirop de zmeură este produs după o rețetă tradițională, moștenită din bătrâni, exact din ingredientele recomandate și de noi mai sus. Fructele folosite pentru acest sirop sunt culese cu atenție din pădurile situate în zona Argeșului și transformate într-o licoare savuroasă cu proprietăți benefice pentru organism.

Siropul de zmeură de la Slănic Muscel poate fi consumat timp de doi ani de la data de fabricare și se poate utiliza atât în prepararea limonadelor și sucurilor, cât și pentru diverse rețete de prăjituri.

Citeste articolul integral despre sirop de zmeura, beneficii, mod de preparare si gust.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: