Se încarcă...

Sirop zmeura 250ml

Un pahar mare și rece de băutură răcoritoare cu sirop de zmeură îți aduce aminte de vară indiferent de anotimp. Când ai nevoie de o pauză de la cotidian și vrei să-ți acorzi o clipă de răgaz ca să te întorci în vremea copilăriei și să visezi cu ochii deschiși la soare, natură și jocuri naive cu prietenii, alege din bucătărie paharul preferat, toarnă puțin sirop de zmeură de la Slănic Muscel, adaugă apă și gheață și savurează!

O astfel de băutură te va transpune instant într-un loc aparte din inima ta și îți va oferi inspirația și energia după care tânjești atât de mult.

La fel ca mămăliga aburindă cu zahăr, nucile verzi și lăptoase, laptele proaspăt muls sau ouăle cu un gălbenuș sănătos, portocaliu, siropul de zmeură este pentru mulți adulți din ziua de astăzi o delicatesă apreciată încă din vremea copilăriei.

Sirop de zmeură ca la bunici

Siropul de zmeură Slănic Muscel este 100% natural, produs numai din fructe de pădure. Compoziția sa nu include conservanți, coloranți sau gelifianți și se produce după o rețetă moștenită din generație în generație. 

Pentru a obține un produs desăvârșit, acest sirop se prepară doar din fructe atent selecționate, bine coapte și zemoase, culese manual din pădurile afiliate zonei Argeșului. În afară de fructe delicioase, acest sirop mai conține zeamă de lămâi și sahăr, astfel încât poate fi savurat amestecat doar cu apă proaspătă, plată sau minerală, ori în combinație cu sucuri de fructe sau în smoothie-uri, oferindu-le acestora un plus de savoare.

Termenul de garanție al siropului de zmeură Slănic Muscel este de 24 de luni de la data fabricației.

Ca valoare nutrițională, 100 grame de produs conțin: 70 grame glucide, 0.8 grame proteine și 0.1 grame lipide. Valoarea energetică a aceste cantități de sirop este de 290.28 kcal.

14 lei

Descriere

Infiintata in anul 2009 SC SLANIC MUSCEL AGROINDUSTRIAL COMPLEX SRL se ocupa in principal de colectarea, prelucrarea si conservarea fructelor de padure, legumelor si a fructelor din livezile proprii. Continuand traditia, pasiunea si folosind retetele stramosilor nostri, folosind doar fructe din padure si din livezile proprii, dar si legume atent selectionate, producem 100% natural, fara conservanti, coloranti si gelifianti produse atestate. Productia noastra este in loturi mici, dar de inalta calitate.