Ulei presat la rece seminte floarea-soarelui

Gramaje disponibile : litru (pet), 500ml (sticla), 250ml (sticla) 

Litru pet : 17 lei 

500ml : 16lei

250ml : 12 lei

Produs disponibil prin comanda telefonica la numarul 0745.523.511

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

Vandut de : Ulei Somcuta SKU Ulei presat la rece seminte floarea-soarelui Categories ,

Descriere

Ulei presat la rece din semințe floarea-soarelui, 100% natural, decantat natural și nefiltrat, vâscos, cu o culoare galben-aurie și cu un gust dulceag și delicat din semințe proaspete de floarea-soarelui, neprăjite, cu coajă.

Are triplu rol : alimentar, terapeutic, cosmetic. 

Conține : vitaminele A, E, F, acizi grași polinesaturați benefici organismului, cât și alte elemente cu efecte de regenerare și antiinfecțioase, dar și lecitină necesară activității cerebrale.

Beneficii: folosit în scop terapeutic, este un puternic antioxidant are proprietatea de a curăța arterele și venele, reduce riscul bolilor cardiovasculare, previne îmbătrânirea celulară, stimulează sistemul imunitar, întărește oasele și dinții (vit.A) , ajută la o bună funcționare a sistemului nervos.
Gargarele cu ulei de floarea-soarelui previn paradontoza și asigură o curățare antibacteriană cavității bucale.Folosit în cosmetică, are rol antiseptic și antiinflamator – după epilare, este un remediu bun pentru a evita înroșirea pielii, aplicat pe arsuri are rolul de a calma pielea. 
 Folosit în scop alimentar, este un ajutor de nădejde în bucătăriile dumneavoastră.
Recomandare de utilizare: este un bun ajutor in preparatelor oricărui tip de mâncare. Este spornic și vâscos.
Condiții de păstrare : nu este un ulei pretențios, însă, pentru a-i păstra prospețimea, se recomandă a fi ținut la loc răcoros și întunecos, la temperaturi ce nu depășesc 21 grade. 

Valabilitate : 12 luni

Informații suplimentare

Greutate1 kg
Gramaj

1L, 500ml, 250ml