Se încarcă...

Dulceata gutui cu miez de nuca 300 gr, produs atestat traditional

Dulceata de gutui cu nuca Slanic Muscel, 300g, produs 100% natural, fara conservanti, coloranti sau gelifianti. Reteta este mostenita din batrani, traditionala zonei Slanic Muscel – Arges, fructele sunt culese manual din livezile afiliate firmei noastre si pregatite cu atentie.

Ingrediente: gutui, miez de nuca, zahar, zeama de lamaie.

Termenul de garantie este de 24 de luni de la fabricatie.

Informatii nutritionale medii pentru 100gr. produs: GLUCIDE 58.1g; PROTEINE 0.4g; LIPIDE 0.1g; Valoare energetica: 234 kcal

19 lei

Descriere

Infiintata in anul 2009 SC SLANIC MUSCEL AGROINDUSTRIAL COMPLEX SRL se ocupa in principal de colectarea, prelucrarea si conservarea fructelor de padure, legumelor si a fructelor din livezile proprii. Continuand traditia, pasiunea si folosind retetele stramosilor nostri, folosind doar fructe din padure si din livezile proprii, dar si legume atent selectionate, producem 100% natural, fara conservanti, coloranti si gelifianti produse atestate. Productia noastra este in loturi mici, dar de inalta calitate.

Pentru produsele alcoolice (tuica si rachiuri), folosim la fel ca stramosii nostri, alambicuri cu foc de lemne. Fructele se culeg la maturitatea coacerii. Numai fructele bine coapte si atent selectionate sunt folosite in procesul de productie al alcoolului.

Dulceata este obtinute intr-un proces de fabricatie cu cantitati mici de produs pentru a ramane fructul intreg. Nu producem industrial. Fructele sunt din padure sau din livezile proprii si nu folosim fructe de cultura.

Zacusca este un produs obtinut din legume atent alese. Toate legumele se coc, se curate iar mai apoi se prepara la foc domol de lemne, pe pirostrii, in ceaun. Acest produs are Atestare noua de produs Traditional Romanesc.