Se încarcă...

T-Bone Pack

Poți achiziționa acum cea mai căutată și mai râvnită piesă când vine vorba de steak de vită. T-BONE PACK include exclusiv piesa în formă de ”T” și e destinat mai ales acelora care profită de orice ocazie să savureze un steak fraged și suculent.

T-Bone
3.5 kg (5-6 buc.)

* Pentru comenzile cu livrare în Sibiu aveți un discount de 10% per total comandă.

560 lei

Solicitare ofertă B2B

    Descriere

    c Această piesă se pretează foarte bine la grătar, dar se poate frige și într-o tigaie groasă de fontă de tip grill. Piesele sunt congelate, maturate în sistem dry-age timp de 21 de zile și ambalate individual în pachete vidate.  Greutățile pentru fiecare piesă în parte sunt aproximative și pot varia cu /- 5%, dar per total pachetul va avea minim 3.5 kg. Pachetele vor fi livrate în cutii de carton, iar temperatura va fi asigurată pe timpul transportului, de cutii frigorifice returnabile.

    Informații pachet

    Greutate: 3.5 kg Dimensiuni: 26x16x31 cm Temperatură transport: pe o perioadă de 36 ore între -2°C și 3°C Temperatură de păstrare: între -18 °C și -10°C Stare de livrare: piesele sunt congelate Valabilitate:  1 an de zile de la data producției Valoare pachet: prețul include transport și TVA

    Premium Angus este o un shop online cu livrare în toată țara, care comercializează carne de vită Angus, produsă natural pe pășunile din Transilvania și premiată cu medalie de argint la nivel mondial. Premium Angus este un produs natural, fraged, marmorat și maturat.