Se încarcă...

BARBEQUE PACK

BARBEQUE PACK aduce în bucătăria pasionaților de carne de vită Angus trei piese noi, dar și diferite ca textură și proveniență, care pot fi gătite în mai multe feluri. Acestea păstrează calitățile premium ale cărnii de vită Angus, fiind aromate și ușor de gătit; în plus aduc diversitate în preparare, fiecare dintre ele fiind recomandată, pe lângă gătirea clasică pe grill sau la cuptor, și pentru gătirea pe barbeque.

Coaste de vită (SPARE RIBS)
Picanha
Vrăbioară
1,5kg
1,6kg
1,9kg
* Pentru comenzile cu livrare în Sibiu aveți un discount de 10% per total comandă.
[wcfm_store_info data="store_email"]

  Completează formularul de mai jos

  513 lei

  Descriere

  Carnea de vită Premium Angus este produsă natural pe pășunile din Transilvania și premiată cu medalie de argint la nivel mondial.  Barbecue pack conține 3 piese cu texturi diferite ideale pentru cunoscătorii de steak-uri de vită. Parte componentă a roastbeefului, vrăbioara se regăsește în zona lombară a coloanei și face trecerea spre pulpă; bogată în  inserții de grăsime intramusculară, ca și antricotul, se pretează foarte bine pentru prepararea la grătar. Picanha reprezintă stratul muscular superior din zona chiulotei, imediat de sub piele; cu puține inserții de grăsime intramusculară, dar cu textură fină, picanha nu este un mușchi care se folosește mult în timpul mișcării animalului, de aceea rămâne foarte fraged; este acoperit la exterior cu un strat generos de grăsime, care nu trebuie înlăturat la gătit. Se poate frige la grătar, tăiată felii de-a lungul fibrei. În urma tranșării antricotului cu os cu carnea aferentă, rămân bucățile din partea superioară a coastelor, de lângă șira spinării; datorită mușchilor intercostali foarte bine împănați, coastele la grill sunt o adevărată delicatesă. Aceste piese se pot găti rapid la grătar sau la tigaie, până prind crustă, apoi se finalizează la o temperatură mai moderată în cuptor sau pe grătar, cu căldură indirectă. Carnea de vită Angus este maturată în sistem dry-age. Greutățile pentru fiecare piesă în parte sunt aproximative și pot varia cu /- 5%, dar per total pachetul va avea minim 5 kg. Pachetele vor fi livrate în cutii de carton, iar temperatura de transport va fi asigurată de cutii frigorifice returnabile. Pentru mai multe detalii despre gătirea cărnii găsești pe blogul nostru https://premiumangus.ro/blog/.

  Informații Adiționale

  Greutate: 5 kg Dimensiuni: 26x16x31 cm Temperatură transport: pe o perioadă de 36 ore între -2 și 3 C Stare piese: congelate Valabilitate: 1 an de zile de la data producției Valoare pachet: prețul include transport și TVA

  Premium Angus este o un shop online cu livrare în toată țara, care comercializează carne de vită Angus, produsă natural pe pășunile din Transilvania și premiată cu medalie de argint la nivel mondial. Premium Angus este un produs natural, fraged, marmorat și maturat.