FROZEN PACK

FROZEN PACK cuprinde piese de carne de vită potrivite pentru mâncăruri gătite fie prin fierbere sau la cuptor. Se pretează pentru ciorbe/supe, fripturi sau chiar sarmale/ciorbă de perioșoare/ ardei umpluți, etc.

Rasol cu os
Greabăn
Spată
Carne tocată
 0.8kg
1.2 kg (tăiat în ½)
1.0kg
1.0kg
* Pentru comenzile cu livrare în Sibiu aveți un discount de 10% per total comandă.

170 lei

Vandut de : Karpaten Premium Angus SKU 10859 Category

Descriere

FROZEN PACK este pachetul potrivit pentru când vrei să scoți un as din mânecă (sau din congelator în acest caz). Carnea fiind deja înghețată în momentul livrării, poți planifica meniul pe o perioadă mai îndelungată de timp, fără să îți faci griji pentru aceasta. Alegi piesa potrivită pentru rețeta dorită, iar pe restul le pui deoparte pentru alte mese gustoase și sănătoase. Îți va fi de ajutor atunci când nu mai știi ce să prepari ușor și potrivit pentru toată familia. Acesta cuprinde rasol cu os (recomandat pentru ciorbe/supe), greabăn, spată și CVL (carne tocată din care poți găti sarmale/ciorbă de perioșoare/ ardei umpluți, etc) Rasolul cu os este piesa extrasă din partea inferioară a pulpei, respectiv zona gambei. Piesele sunt feliate și conțin partea din osul tubular, inclusiv măduva, care prin gătire oferă cărnii un gust intens şi mult diferit față de toate celelalte piese. Textura fibrei este foarte densă cu un conținut de grăsime redus, drept pentru care rasolul cu os este potrivit pentru gătire îndelungată la foc mic; din el se prepară supe și ciorbe gustoase de văcuță, precum și osso bucco. Greabănul se găsește în continuarea antricotului în zona gâtului și prezintă un nivel de marmorare ridicat, frăgezime moderată, însă cu un gust intens de vită. Reprezintă o alternativă mai avantajoasă pentru antricot. Este o piesă delicată și delicioasă care merge foarte bine să fie gătită la grătar, dar și în tigaie, sau ca fripturi la o temperatură joasă pe o perioadă mai lungă de timp. Localizată în jurul osului scapulei și al umarului, spata prezintă o proporție bine echilibrată de carne și grăsime, cu un gust intens și aromat. Alături de piept, poate fi un mix interesant pentru burgeri; se folosește adesea pentru gulaș și tocănițe. Carnea tocată este formată dintr-un mix din gât, greaban, piept și spată. În procesul de producție, imediat după tranșare și tocare, carnea intră într-un proces de înghețare rapidă care asigură pastrarea tuturor proprietăților acesteia, datorită vitezei de congelare și temperaturii extrem de scăzute. Carnea traversează tunelul de congelare în 24 de ore, la o temperatură între -32 și -36 °C, urmând ca apoi să fie depozitată la o temperatură constantă de -18°C. Toată carnea din acest pachet este congelată. Greutățile pentru fiecare piesă în parte sunt aproximative și pot varia cu /- 5%, dar per total pachetul va avea minim 4 kg. Pachetele vor fi livrate în cutii de carton, iar temperatura de transport va fi asigurată de cutii frigorifice returnabile.

Informații Adiționale

Greutate: 4 kg Dimensiuni: 26x16x31 cm Temperatură transport: pe o perioadă de 36 ore între -2°C și 3°C Temperatură de păstrare: 2°C-4°C Valabilitate: 1 an de zile de la data producției. Valoare pachet: prețul include transport și TVA

Premium Angus este o un shop online cu livrare în toată țara, care comercializează carne de vită Angus, produsă natural pe pășunile din Transilvania și premiată cu medalie de argint la nivel mondial. Premium Angus este un produs natural, fraged, marmorat și maturat.