Se încarcă...
Maxresdefault 1

Rescue de la Ghe-O Motors – Masinile de offroad

Avem astăzi un articol pentru masinile de offroad si iubitorii lor, o noutate pentru echipa noastra. În căutările noastre, am găsit o firmă românească care îmbină sportul extrem cu responsabilitatea și ajutorul în situații extreme. Astăzi a venit rândul firmei Ghe-O Rescue să fie „analizată” de către echipa Fabricatinro.ro și trecută în baza de date a firmelor românești care luptă pentru economia României.

Ghe-O Rescue făcută pentru a salva vieți

Știm cu toții că unele misiuni de salvare a victimelor unor accidente sunt foarte dificile, că este nevoie de echipamente speciale și de oameni cu inimă mare și curaj, gata să-și riște viața. Acești salvatori sunt, de cele mai multe ori, ajutați de echipamente performante, care am putea crede că sunt importate. Ei bine, noi am descoperit Ghe-O Rescue – un grup de români care se folosește de ultimele tehnologii, ignorând „trendurile” și lăsând imaginația să-și spună cuvântul. Pentru acești specialiști totul este dus la extrem, folosindu-se de materiale din industria aeronautică sau curse reușesc să conceapă niște utilaje cât mai performante posibil.

Persoanele care au fost salvate nu știu cât de importante au fost utilajele folosite în acele momente critice sau pur si simplu, acest lucru nu este promovat. Importante sunt rezultatele și din acest motiv Ghe-O Motors a creat Ghe-O Rescue – o mașină specială pentru ajutor în caz de accidente. Aceasta nu este o mașină, ci trebuie privită ca o soluție pentru transport și suport medical, având posibilitatea de a stinge incendii. Poate să parcurgă orice fel de teren, indiferent de condițiile meteorologice deoarece conceptul este împrumutat de la activitatea de „offroad extrem”.

Deși pare a fi doar o mașină mare și greoaie, „Rescue  poate depăși în majoritatea situațiilor o mașină cu două locuri de offroad cu diferența că o poate face având 11 persoane la bord”. Are o greutate de aproximativ 3 tone și poate fi încărcată cu accesorii indispensabile într-o misiune: pompe de apă, rezervor de 620 de litri de apă, perne pneumatice pentru a trece peste apă sau zăpadă în siguranță, targă medicală și alte asemenea.

Dacă nu sunteți convinși de asemenea tehnologie, noi vă invităm să vă informați mai îndeaproape accesând acest link. Nu uitați că românii sunt meșteri de când se știu!

CAUTĂ MAȘINI FABRICATE ÎN ROMÂNIA

Sursa imaginii: https://i.ytimg.com/

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: