Se încarcă...
Caută Mașini Fabricate în România Pe Platforma Cauti Masina.ro

Caută mașini fabricate în România pe platforma cautimasina.ro!

Vrei să-ți schimbi mașina și nu știi de unde să pornești în căutarea noii tale bijuterii? Fabricat in RO îți recomandă platforma cautimasina.ro, locul unde cererea întâlnește oferta și fiecare pasionat de autoturisme găsește masina de vanzare pe care și-o dorește!

Cautimasina.ro este un agregator de anunțuri dezvoltat în România, de Weboratory Capital, unde nu numai că sunt listate toate mașinile noi și second hand pe care le poți cumpăra de la noi, dar care prezintă și anumite funcții ce îi ajută pe potențialii cumpărători să ia mai ușor o decizie.

Găsește orice masina de vanzare de pe piață cu ajutorul platformei cautimasina.ro

Este simplu să-ți dai întâlnire cu masina romaneasca preferată sau orice alt automobil de vânzare din România folosind platforma cauti-masina.ro. Folosește acest motor de căutare introducând anumite criterii precum: brandul, modelul, anul de fabricație sau prețul maxim pe care ești dispus să-l plătești. Apoi, filtrează rezultatele în funcție de preț, rulaj, an de fabricație și putere. 

Ca să-ți dăm un exemplu concret, am testat și noi platforma cautimasina.ro căutând o masina romaneasca Dacia Logan Stepway. La momentul căutării platforma cauti-masina.ro a redat 80 de rezultate, reprezentând mașini cu prețuri cuprinse între 3300 de euro și 13.000 de euro. Cele mai puțin utilizate aveau la bord în jur de 25.000 km, în timp ce cele mai uzat 245.000. Bineînțeles, la fiecare vehicul am putut verifica și detalii precum tipul cutie de viteze sau combustibilul necesar, iar o funcție care ne-a atras atenția în mod deosebit a fost cea de verificare automată a prețului care indică dacă un vehicul se vinde sub sau peste prețul mediu al pieței pentru caracteristicile sale.

Am aflat astfel că o Dacia Logan Stepway fabricată în 2020, cu 41.000 km la bord, cu cutie manuală și motorizare pe benzină care se vinde la 13.799 de euro este cu aproximativ 1800 de euro peste prețul mediu al pieței și dacă insistăm putem găsi același vehicul, cu mai puțini kilometri la bord, chiar și cu 500 de euro sub prețul mediu al pieței.

Cautimasina.ro este partenerul tău de nădejde atunci când cumperi o mașină

Utilizarea platformei cautimasina.ro este primul pas pe care ar trebui să-l faci atunci când vrei să cumperi o mașină de care să fii pe deplin mulțumit. Nu este simplu să găsești mașina perfectă, mai ales atunci când vine vorba de vehicule second hand, dar folosind platforma cautimasina.ro poți cel puțin să limitezi opțiunile și să mergi să le testezi doar pe cele care merită.

De asemenea, pentru a crește la maxim șansele de reușită, atunci când găsești o mașină care îți face cu ochiul, poți folosi cautimasina.ro ca să verifici istoricul acesteia după seria VIN, brand și model. Cu alte cuvinte, dacă ai găsit un prin cauti-masina.ro un atuomobil care consideri că merită, este foarte probabil să pleci mulțumit cu el acasă după testare!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: