Se încarcă...

Set cadou Miniaturi Premium 187 ml

Un pachet cadou format din 3 vinuri Miniatură de 187ml din gama Premium Budureasca este cu siguranță un cadou deosebit pentru cei dragi. Acest set cadou vă permite să alegeți din următoarele sortimente: Fume, Sauvignon Blanc, Rose, Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră.

Puteți alege orice combinație de 3 din aceste sortimente, în limita stocurilor disponibile. Atunci când plasați comanda, nu uitați să menționați sortimentele dorite în secțiunea de comentarii pentru a vă asigura că veți primi cele trei vinuri preferate.

Budureasca Premium oferă vinuri de înaltă calitate, produse folosind cele mai bune struguri din regiunea Dealu Mare din România. Fiecare sortiment are propriile arome și nuanțe unice, astfel încât puteți alege cele trei sortimente care vă plac cel mai mult sau care credeți că ar fi cele mai apreciate de către destinatarul cadoului.

[wcfm_store_info data="store_email"]

  Completează formularul de mai jos

  38 lei

  Descriere

  Un set cadou de miniaturi premium Budureasca Premium poate fi o alegere excelentă pentru un cadou special sau pentru a vă răsfăța propriul palat gustativ. Aceste miniaturi conțin vinuri de înaltă calitate din gama Budureasca Premium, care sunt produse folosind cele mai bune struguri din regiunea Dealu Mare din România.

  Fiecare miniatură are o capacitate de 187 ml, ceea ce este suficient pentru a gusta și savura aromele și nuanțele vinului. Setul poate conține trei sau mai multe vinuri, în funcție de pachetul selectat.

  Budureasca Premium oferă o varietate de opțiuni de vin, cum ar fi vinurile roșii, albe și rosé, care sunt maturate în butoaie de stejar timp de 12 luni sau mai mult. De asemenea, Budureasca produce vinuri din soiuri speciale de struguri, cum ar fi Fetească Neagră, Pinot Noir sau Tămâioasă Românească, care oferă arome și nuanțe unice.

  Atunci când alegeți acest set cadou, verificați descrierile fiecărui vin în parte, astfel încât să știți ce arome și nuanțe să vă așteptați și să puteți face o selecție corespunzătoare. Puteți verifica, de asemenea, recenziile și rating-urile fiecărui vin pentru a obține o idee despre calitatea și popularitatea acestora.

  În general, setul cadou de miniaturi premium Budureasca Premium este ambalat frumos și poate fi un cadou excelent pentru ocazii speciale, cum ar fi aniversările, sărbătorile sau alte evenimente festive.

  Politica Livrarii

  Taxa de transport este de 25 de lei pentru comenzile a căror valoare este mai mică de 250 de lei. Pentru comenzile ce depășesc acest prag transportul este gratuit, fiind suportat de Budureasca.

  De obicei livrarea produselor durează circa 2 zile lucrătoare. În anumite perioade speciale (precum Black Friday, sărbătorile de iarnă etc.) este posibil să se înregistreze anumite întârzieri la livrări. Comenzile plasate pe site după ora 17:00 sunt procesate și pregătite pentru livrare în următoarea zi lucrătoare.

  Politici Rambursare

  Echipa Budureasca depune toate eforturile pentru ca stocarea și împachetarea vinurilor să respecte cele mai înalte standarde și, astfel, să ajungă la tine în cea mai bună stare. Totuși, dacă există nemulțumiri în acest sens și dorești să returnezi produsele, te rugăm să ne contactezi la adresa de email comenzi@budureasca.ro sau la nr. de telefon 0732 200 130. Un reprezentant Budureasca va încerca să găsească o soluție potrivită pentru ambele părți.