Se încarcă...

Bere Zaganu Bruna (brown ale)

Bere artizanala bruna (Brown Ale)

Nepasteurizata, nefiltrata, fermentata minim 30 de zile, cu un gust puternic, note fine de ciocolata si caramel, facuta cu 3 tipuri de hamei si 3 malturi speciale ce ii dau culoarea specifica, aramie inchisa spre negru.

Alcool: 6.5%
EP: 16P
Termen valabilitate: 60 zile

Produs disponibil doar prin comanda telefonica la  0731 707 344.

Descriere

Bere Zaganu Bruna este o bere artizanală produsă de fabrica de bere Zaganu, situată în inima Carpaților, într-o zonă pitorească din județul Prahova, România. Este o bere brună, de tip Belgian Dubbel, cu un conținut alcoolici de 7%.

Berea Zaganu Bruna este produsă din ingrediente de cea mai bună calitate, cum ar fi maltul de orz și hameiul, și este fermentată cu drojdie de bere de înaltă calitate. Această bere are un gust intens, cu arome de malț și caramel, care se completează cu note ușor dulci și cu o ușoară amărăciune.

Acest tip de bere se potrivește cu mâncăruri bogate, cum ar fi fripturi de carne roșie, preparate cu sosuri grase și brânzeturi maturate. Poate fi, de asemenea, savurat alături de deserturi cu ciocolată și prăjituri cu nucă sau migdale.

Berea Zaganu Bruna Nepasteurizată și nefiltrată, fermentată minim 30 de zile, are un gust puternic și note fine de ciocolată și caramel, datorită utilizării a trei tipuri de hamei și a trei malturi speciale, care îi conferă și culoarea specifică, aramie închisă spre negru.

Cu un conținut alcoolic de 6,5%, această bere are o densitate originală de 16P, ceea ce îi conferă un gust bogat și consistent. Berea Zaganu Bruna Nepasteurizată se păstrează în sticle închise ermetic și are un termen de valabilitate de 60 de zile, permițând savurarea sa într-un interval mai lung de timp.

Această bere artizanală se remarcă prin calitatea ingredientelor utilizate și prin metodele tradiționale de producție, care îi conferă un gust și o aromă autentică. Este o alegere excelentă pentru cei care doresc să se bucure de o bere cu adevărat specială, cu note intense și un caracter puternic, ce poate fi asociată cu mâncăruri complexe, cum ar fi fripturi de carne roșie și preparate cu sosuri bogate, dar poate fi savurată și simplu, ca o băutură răcoritoare și reconfortantă.