Se încarcă...
Cityinsurance Fabricat In Romani

City Insurance, un partener stabil pe piața românească de asigurări

Trăim într-o lume tot mai dinamică, aflată într-o continuă transformare. Mai mult decât oricând, putem fi afectați de evenimente neprevăzute, care ne pot pune în pericol integritatea fizică și materială. Atât pentru proprietățile fizice, estimabile, cât și pentru bunurile neprețuite avem nevoie de o plasă de siguranță în fața imprevizibilului. Siguranța noastră și a celor dragi ar trebui să reprezinte întotdeauna o prioritate.

Un sistem de asigurări menite să-ți protejeze proprietatea și interesele îți poate conferi un confort mental superior, de care ai nevoie pentru o viață liniștită. Cu o evoluție impresionantă în ultimii ani, și o cotă de piață în creștere, City Insurance este o companie modernă, cu capital 100% românesc, demnă de statutul de partener de viață de încredere. Având o experiență de 17 ani pe piața asigurărilor, și cu un portofoliu complet de produse de asigurare, întreprinderea și-a câștigat o cotă de piață în continuă ascensiune în ultimii ani. Astfel, pe baza evoluției acestea de până acum, City Insurance și-a constituit rezerve semnificative de primă, de daună și de catastrofă, numărul despăgubirilor crescând anual odată cu numărul accidentelor(de la 6.071.748 mil. în 2011 ajungându-se la 175.569.764 mil. în 2014). Profesionalismul City Insurance s-a tradus prin extinderea treptată spre piețele europene, existând deja mai multe țări unde aceasta asigură acoperire.

Compania are un sistem de asigurări adaptabil nevoilor tale, fiind capabilă să-ți pună la dispoziție un număr de pachete care să cuprindă asigurări auto, de accidente, de răspundere civilă, de călătorie, de bunuri și locuințe, de garanții ș.a, toate menite să îți protejeze cât mai bine interesele. Pentru mai multe detalii despre fiecare tip de asigurare, puteți accesa  direct site-ul cityinsurance.ro.

De-a lungul timpului, City Insurance s-a implicat atât în acțiuni din zona CSR, sprijinind copii din familii defavorizate, cu o situație materială precară, cât și în sprijinul evoluțiilor sportive ale unor echipe de fotbal, fiind unul dintre sponsorii principali ai echipei naționale a României și a clubului sportiv Steaua București. Prin politicile de implicare socială care au vizat beneficii publice, compania a încercat să se poziționeze ca una a românilor pentru români.

Într-o lume tot mai nesigură, un partener stabil de asigurare preia o parte din grijile tale, permițându-ți să îți canalizezi energia asupra lucrurilor care contează pentru tine. O companie care să îți înțeleagă stilul și mediul de viață este de multe ori un răspuns adecvat nevoilor tale. În momentul în care e nevoie să faci o alegere, ia în calcul acea entitate care îți împărtășește sistemul de valori și principii.

Update 19/11/2023 – Compania City Insurance a intrat in insolvență și faliment. Îți recomandăm să parcurgi următoarele articole de pe blogul nostru

  1. Cofetarii iasi
  2. tăiței de casă
  3. pâine cu maia

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: