Se încarcă...
Banca Transilvania Banca Oamenilor Intreprinzatori Cu Capital 100 Romanesc

Banca Transilvania este banca oamenilor intreprinzatori

Astăzi am decis să fim serioși, sobri, şi să vorbim despre o banca românească, pentru că da, românii şi-au revendicat un loc şi pe acest segment de piaţă. Vă prezentăm astăzi BANCA TRANSILVANIA, o bancă românească, care şi-a făcut loc pe piaţa românească şi îşi păstrează locul în topul băncilor din România. Se cuvine să devenim mai serioşi când vorbim de banii oamenilor, de banii voştri, pe care BANCA TRANSILVANIA îi administrează şi-i fructifică zi de zi.

Banca Transilvania în România

BANCA TRANSILVANIA pune accent pe profesionalism, ceea ce cu toţii dorim să găsim la o bancă, dar elementul distinctiv este sprijinul depus pentru sprijinirea mediului de afaceri românesc, prin servicii inovatoare. După cum deja ştiţi, susţinem industria românească, iar această bancă este una dintre acele firme spre care ne-am îndreptat atenţia pentru că, prin serviciile ei, va ajută, şi ajută la rândul ei economia românească. Banii ce sunt administraţi sunt apoi investiţi în România, prin diferite căi. BANCA TRANSILVANIA nu este una dintre „băncile invadatoare” care vin din alte ţări ca să ne „mănânce banii”, ci îi investeşte în ţară, şi-şi sprijină românii care au încredere în ea.

O să spuneţi că nicio bancă nu este bună; că toate fură bani de la noi; că ne taxează pentru administrare; că au clauze pe care nu ni le aduc la cunoştinţă; că ne fraieresc prea ușor. Ei bine, vă aducem aminte că din toate relele, trebuie să alegem întotdeauna răul cel mai mic. Și de asemenea, există și bănci fără răutate. BANCA TRANSILVANIA este un exemplu.

Dacă vă interesează tarifele de administrare sau alte detalii despre politica băncii, noi vă invităm să accesaţi site-ul https://bancatransilvania.ro sau să mergeţi la un sediu şi să discutaţi cu cei ce se ocupă de relaţii cu clienţii. Noi vă spunem că este avantajoasă prin cel puţin multitudinea de programe pe care le oferă: Star, Divizia pentru medici, Kid Cont, Star Student, BT 24, BT Direct, BT Leasing, BT Securities, Clujul are Suflet şi altele.

Cum a devenit cunoscută această bancă?

Pe lângă familia de branduri, un alt avantaj al acestei bănci este „naţionalitatea” ei. Banca Transilvania este o bancă românească pentru români. A fost înfiinţată în Cluj-Napoca în 1994, la iniţiativa unor oameni de afaceri din Cluj, plecând la drum cu ideea de a crea o bancă locală. Dar, odată cu trecerea timpului, cu dezvoltarea spiritului antreprenorial al fondatorilor, a devenit cunoscută la nivel naţional.

În 1997, BANCA TRANSILVANIA a devenit prima instituţie bancară românească care a fost cotată la Bursa de valori din Bucureşti. Echipa de la începuturi număra doar 13 persoane, ce aveau dorinţa de afirmare şi ajutorare, ajungând odată cu trecerea anilor şi dezvoltându-se, să numere peste 6.000 de angajaţi, în 550 de sedii – România şi Italia. Asta se numeşte răbdare şi încredere, spirit competitiv dar şi continuitate, valori pentru care această banca merită apreciată.

Dacă nu v-am convins până acum, mai avem şi alte argumente pentru care BANCA TRANSILVANIA merită susţinută. În 2010 BT şi Western Union au lansat, în premieră mondială, transferul de bani prin bancomat. Iată încă un motv pentru care putem spune că românii sunt inovativi, deschişi la nou, dar şi sârguincioşi. 2 ani mai târziu, în aceeaşi formulă, BT a lansat Internet Banking-ul, în premieră naţională. În 2013 BT a lansat transferul de bani prin Mobile banking. Și a deschis o sucursală pe Facebook, BT FaceBank. Toate acestea au fost premiere la nivel naţional. Aşadar, având banii la această banca sunteţi siguri că primiţi serviciile cele mai noi, că sunteţi mereu la curent cu actualităţile.

BANCA TRANSILVANIA nu înseamnă sedii, nu înseamnă bani, înseamnă oameni. Este o banca românească pentru români! Exact ca și platforma FabricatinRO și producătorii listați aici ale căror povești le puteți citi accesând acest link.

Sursa imagine: https://bacau.net/

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: