Se încarcă...
Bitdefender Un Antivirus Romanesc De Top

BitDefender – un antivirus romanesc de top

BitDefender este un cunoscut antivirus romanesc foarte mult utilizat la nivel mondial. Este unul dintre cele mai apreciate antivirusuri, motiv pentru care Guvernul danez a ales sa lucreze cu acesta pentru protejarea sistemelor informatice. Probabil cunoasteti cu totii ca romanii au cunostiinte avansate in domeniul IT, motiv pentru care BitDefender reuseste sa fie atat de important pe plan mondial. In anul 2010, antivirusul BitDefender detinea in jur de 40% din vanzarile de sisteme de securitate din Romania.

Cand a aparut compania BitDefender?

In anul 2001 Florin Talpes a creat compania cu sediul in Silicon Valey din SUA. Romanul a reusit in scurt timp sa se faca cunoscut, datorita calitarii produsului pe care il ofera compania sa. La inceput antivirusul se numea AVX – AntiVirus eXpert, dar in urma unei decizii de rebranding devine BitDefender.

In anul 2003, cand Florin Talpes isi da seama de potentialul companiei, deschide filiate in Spania si Germania. Tot in acest an, antivirusul reuseste sa aduca vanzari in valoare de 10 milioade de dolari, pe plan mondial.

In 2011 cei de la BitDefender au lansat o versiune gratuita, disponibila doar pentru utilizatorii din Romania.

Ce premii a castigat antivirusul BitDefender?

Antivirusul romanesc este unul foarte premiat si reuseste tot timpul sa aduca un plus de valoare. In 2012 a fost numit produsul anului 2012, reusind sa ajunga in topul softwareurilor antivirus.

Anul acesta,  pachetul Bitdefender Endpoint Security 5.3 a trecut cu brio cele 2 teste care au avut loc intre ianuarie-februarie si marti-aprilie.

Antivirusul functioneaza perfect atat pe Windows XP,7 dar si pe Windows 8, versiunea cea mai noua de la Microsoft.

In prezent, BitDefender ofera solutii antivirus si pentru dispozitivele mobile care functioneaza pe Android sau iOS.

Chiar daca sediul principal a companiei nu este in Romania, exista filiale si in tara noastra. Important este faptul ca idea a pornit de la un roman si acesta a reusit sa ofere utilizatorilor unul dintre cele mai bune produse din domeniul securitatii informatice si reuseste tot timpul sa vina cu imbunatatiri.

Mai multe informatii despre BitDefender cat si linkul de cumparare, gasiti pe siteul oficial. Pe de alta parte, daca vrei mai multe povesti romanesti, poti gasi pe platforma noastra!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: