Descriere

Traditie din Inima Transilvaniei

 

Luna Solai. O colectie premium de uleiuri presate la rece, ce imbina gust si sanatate, intr-o forma moderna, dar bazata pe experienta si traditie in procesarea la rece a semintelor.

 

Asortate unui stil de viata sanatos si echilibrat, uleiurile presate la rece Luna Solai, aduc in alimentatie toata bogatia naturala a semintelor, prelucrate printr-un procedeu pur, ce pastreaza gustul si proprietatile semintelor presate.

 

Pasiune pentru uleiul presat la rece:

Povestea uleiurilor noastre a inceput, in 1998, in gospodaria familiei Tulai, intr-un sat din campia transilvaniei, Luna, nume de la care se inspira brandul produsului, unde traditia si experienta agricultorilor in procesarea semintelor de floarea soarelui sunt la ele acasa.

In 2012 s-a nascut Luna Solai, din dorinta de a oferi celor care apreciaza gustul si savoarea traditionale, un ulei romanesc sanatos, natural si bogat in substante nutritive. In prezent gama noastra de produse este formata din uleiurile obtinute prin presare la rece de floarea soarelui, de dovleac, de in, de canepa, de nuca si de rapita , dar si varianta aromatizata cu cimbru, busuioc si ardei iute, piper si cimbru.

Am muncit necontenit si am crescut cu fiecare zi eforturile au fost rasplatite in timp si recunoasterea calitatii uleiurilor presate la rece de la Luna a venit firesc:

 

2012 - ISO 2200 Luna Solai cold pressed oils are manufactured in a  Quality Management System, in compliance with ISO 22000 regulations regarding Food Safety .

2013 - The most loved brand in Transylvania

2014 – ITQI – Superior Taste Award 2014 – One Golden Award Star( floarea soarelui)

2014 -  The official supplier of the Royal House of Romania

2015 - ITQI – Superior Taste Award 2015 – Two Golden Award Star ( dovleac)

2016 - ITQI – Superior Taste Award 2016 – Two Golden Award Star ( nuca)

2016 – Certificarea ecologica a unitatii

2017 - ITQI – Superior Taste Award 2017 – Three Golden Award Star ( floarea soarelui), Two Golden Award Star ( rapita)

2018 - ITQI – Superior Taste Award 2018 – Two Golden Award Star ( dovleac)

 

Familia  Tulai  are  planuri  mari  pentru  Luna  Solai.  Pe  lângă  vânzările tradiţionale prin intermediul magazinelor cu profil naturist partenere, băcăniilor sau târgurile de profil din ţară şi străinătate, avem si magazinul online Luna Solai. Povestea Luna Solai continua, iar noi ne bucuram ca ne insotiti pe acest drum.

Adresa

Sat Luncani, Com. Luna, Nr. 117A, 407362, Jud. Cluj, Romania

Contact

    • No comments yet.
    • Add a review