Se încarcă...

Corinne Chocolat

Dulciuri vegane

  Descriere
  Bomboanele Corinne Chocolat va ofera cel mai dorit desert, ciocolata, in forma ei cea mai pura si sanatoasa.
  La Corinne Chocolat puteti descoperi adevaratele ingrediente ale ciocolatei, untul si masa de cacao, la care adaugam extractul de stevia, alegand acest mod natural de indulcire.
  Astfel, mult mai sanatoasa, dar la fel de gustoasa, ciocolata noastra poate fi savurata fara grija atat de copii, cat si de cei care sufera de diverse forme de diabet.
  Mai mult, colorantii folositi sunt complet naturali, fiind creati chiar de noi din merisor, turmeric sau spirulina, iar pentru a realiza arome speciale, utilizam uleiuri esentiale de lamaie, menta, portocale sau grapefruit.
  Pentru ca bomboanele Corinne Chocolat sa fie memorabile, folosim ca umplutura samburi grasi neprajiti (nuci pecan, migdale si alune de padure) sau ghimbir, obtinand mici capodopere dulci, aromate si, in acelasi timp, sanatoase.

  Si pentru ca primul care „gusta" ciocolata este ochiul, bomboanele Corinne Chocolat au forme si culori perfect adaptate oricarei ocazii, perioade sau persoane. Nu ne credeti pe cuvant, va asteptam sa va convingeti!

  Adresa

  Strada Guatemala 13, București, Romania

  Contact

   • No comments yet.
   • Add a review