Rommac alături de tine în fiecare dimineața

Știți că micul dejun este cea mai importantă masă din timpul zilei, nu? Dar știm cu toții că este și cea mai ușoară de omis, că renunțăm la ea din diverse motive – nu avem timp să ne călcăm cămașa preferată, nu avem timp să ne machiem, nu avem timp să facem duș și alte asemenea activități care ne mănâncă din timp. Și uite așa suntem distrași de la prima masă din zi, gândindu-ne mai degrabă la frumusețea exterioară și nu la sănătatea interioară. Pentru cei care au asemenea „probleme” de dimineața, Rommac vă aduce soluția: cereale și batoane de cereale „on the go”.

43054 8 1353600551
43054 8 1353600551

Rommac activează pe piață de 20 de ani și știe deja ceea ce caută clienții, având în portofoliu: fulgi de porumb, cereale pentru micul dejun, cereale expandate, pufarine, cereale expandate dulci, produse din cereale, recomandate în diete sau regimuri alimentare, cereale tip müsli, batoane din cereale, batoane proteice. Noi suntem siguri că, dintre cele enumerate, siguri ați gustat măcar două sortimente în diferite combinații.

Rommac – cerealele nu se servesc doar la micul dejun. Încercați-le și la prânz, și seara! Au același efect benefic!

Cei mai mulți dintre noi asociem cerealele cu micul dejun, cu zorii zilei, cu lapte și sucuri naturale, dar Rommac ne invită să le consumăm în alte combinații și la alte ore ale zilei. Puteți să căutați rețete de prăjituri cu cereale, ori să le consumați ca gustări sănătoase între mese, ori amestecate cu iaurt și fructe pentru energie pe tot parcursul zilei. Nu uitați că sunt o sursă importantă de energie, că sunt naturale și că le găsiți la o firmă românească: Rommac.

Pufarinele – desertul generației ’90

90c8901b310fc02b3c7932f8784995b9 Xl
90c8901b310fc02b3c7932f8784995b9 Xl

Mai țineți minte pufarinele? Acele cereale expandate cu gust dulce și colorate, pe care le mâncam sau ne băteam cu ele în pauzele de la școală? Ei bine, pentru Rommac a fost primul produs care l-au promovat pe piață – grâu glazurat cu diferite siropuri și arome de fructe. Era un desert sănătos și ieftin, pe care îl mai consumam și cu lapte dimineața, dar care ținea de foame o perioadă bună de timp.

Produsele de la Rommac le puteți găsi aici și nu uitați că sănătatea interioară este mai prețioasă decât înfățișarea voastră! Nu uitați de micul dejun!

Sursa imagine: https://static.eva.ro/

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: