Se încarcă...
Invie Traditia - produse tradiționale românești

Învie Tradiția – un magazin de produse tradiționale românești

Există o vorbă care spune că popoarele fără tradiție sunt niște popoare fără viitor. Din păcate, noi oamenii moderni, suntem mult prea des furați de mirajul tehnologiei și progresului și uităm să ne mai oprim din când în când în loc și să ne uităm în urmă, produse tradiționale românești. 

Nu am fi ajuns unde suntem acum dacă strămoșii noștri nu ar fi păstrat cu grijă frumoasele noastre românești, și nu spunem asta din punct de vedere al dezvoltării orașelor și satelor noastre, ci din punct de vedere al bogatei culturi care ne caracterizează.

Lumea modernă are și ea beneficiile ei printre care se numără: o casă mai caldă și mai confortabilă, o masă mai convenabilă și mai ușor de pregătit, o mai facilă comunicare cu cei din jur. Suntem moderni, trăim mai eficient, dar și mai bine? 

Cu toate că tehnologia și tot ce are ea de oferit ne simplifică viața și ne ajută să câștigăm timp, viețile noastre sunt din ce în ce mai aglomerate și chiar și cu toate dispozitivele electronice de care dispunem nu sunt mai liberi, ci mai constrânși și mai departe de cei persoanele și lucrurile dragi ca niciodată.

Nu degeaba se spune că veșnicia s-a născut la sat! Chiar așa și este! Iar dacă vrei să descoperi de unul singur cum e să oprești timpul în loc, te invităm în magazinul Învie Tradiția unde vei găsi o mulțime de lucruri care să-ți îmbogățească sufletul și trupul.

Învie Tradiția – un proiect care oferă creativității românești nemurire și produse tradiționale românești

Învia Tradiția este un proiect ingenios care aduce în casele fiecărui român câte puțin din lucrurile pe care acest popor le prețuia odată. O parte din eenergia satului românesc, din istoria noastră tulburată, dar victorioasă și o fărmână din bogăția spirituală pe care fiecare dintre noi ar trebui să punem mai mult preț.

Învie Tradiția este un omagiu adus meșteșugului românesc și identiății noastre ca români. Îl numim magazin online, dar de fapt Învie Tradiția se vrea mai mult a fi un târg tradițional unde găsești orice fel de obiect tradițional românesc, de la farfurii, castroane și căni, mărțișoare și mici decorațiuni delicate și elegante, și până la dulcețuri, murături și compotori care trebuie să se găsească pe mesele tradiționale ale oricărui român.

Toate aceste obiecte din oferta Învie Tradiția sunt de fapt mici comori care te fac să reflectezi la frumusețea culturii și gândirii românești, te îndeamnă să iei o pauză de la grijile cotidiene și să te bucuri mai mult de apropierea de cei dragi, de lucrurile care contează cu adevărat pentru fiecare dintre noi, români, să-ți chemi familia și prietenii acasă și să petreceți așa cum doar românii știu s-o facă!

Reamintește-ți de valorile românești și Învie Tradiția alegând să te înconjuri de obiecte, mâncăruri românești și produse tradiționale românești.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: