Se încarcă...
Produse De Acasa 1024x683

Gustul Autentic al Produselor Alimentare Românești Naturale de Acasă

Cui nu-i plac produsele de patiserie să ridice mâna sus! Platforma doar cu producatori din România consideră că sunteți destul de puțini, de aceea am ales să vă vorbim despre niște bunătăți făcute de mâinile dibace a unor români. Este început de săptămână și noi credem că ar trebui să vă îndulciți dimineața cu niște produse dulci și naturale. Așadar, am găsit o afacere locală, din Iași, care ar fi bucuroasă să fie pe buzele voastre încă de dimineață – PRODUSE DE ACASĂ.

PRODUSE DE ACASĂ – o poveste de familie

Este vorba despre o mică afacere de familie, pornită între o mamă și fiica sa, care pun pasiunea pe primul loc. Aceste produse nu conțin E-uri, sunt făcute cu mult spor și drag. Iar de 3 ani aduc belșug pe mesele românilor. Pasiunea culinară, în acest caz, este puntea de legătură între cele două generații, cele două femei fiind un exemplu de înțelegere și optimism.

Deși familia avea o altă afacere, pasiunea pentru bucătărie și bucatele naturale au făcut să ia ființă mica firmă PRODUSE DE ACASĂ. Pe lângă faptul că PRODUSELE DE ACASĂ sunt prezente la târguri și pe mesele românilor, ele ajung să pășească și dincolo de graniță, înmiresmând și drumul către ceilalți pofticioși. Afacerea nu a început printr-o investiție mare, ci mai degrabă printr-un avânt și o dăruire, pentru ca totul să iasă bine și să produsele să fie pe placul clienților.

Intenția firmei PRODUSE DE ACASĂ nu este să facă produse la scară industrială, ci mai degrabă să fie naturale și fiecare să reflecte pasiunea pentru bucătărie. În încercarea de a fabrica produse fără E-uri, fondatoarele firmei au încercat să-și găsească furnizori la nivel local. Faptul că nu au reușit nu le-a împiedicat să ajungă la Bistrița și la Huși, stabilind contracte acolo cu distribuitori de brânză, unt, făină și altele. Deoarece produsele sunt naturale, nu conțin conservanți, amelioratori sau afânâtori, termenul de valabilitate este de maxim 5 zile.

Pentru ca voi să savurați PRODUSE DE ACASĂ, se depune foarte multă muncă, dar munca este alinată de pasiune și de aprecierea consumatorilor.

Încântarea gusturilor autentice se regăsește în fiecare părticică a cozonacului proaspăt scos din cuptorul Moldovencei, emblematica cofetărie din inima Iașului. Aroma îmbietoare a aluatului fraged, împletit cu migală și grijă după rețeta tradițională, ne amintește de momentele pline de căldură și tradiție pe care le împărtășim alături de cei dragi.

Cu fiecare felie de cozonac, gustul copilăriei și al serilor de sărbătoare revin în sufletele noastre. În inima orașului Iași, Cuptorul Moldovencei a devenit o destinație adorată de localnici și turiști deopotrivă. Fiecare cozonac este o operă de artă gustativă, gătită cu dragoste și pasiune de meșterii cofetari, care pun suflet în fiecare etapă a preparării.

În inima pitorească a Iașului, orașul cu o istorie bogată și tradiții adânc înrădăcinate, se ascunde o comoară dulce și plină de creativitate – cofetariile care încântă simțurile și aduc zâmbete pe chipurile iubitorilor de deserturi. Cu mândrie înalțată în umbra monumentelor istorice și arhitecturii impresionante. Citește si articolul special creat de noi despre cele mai bune cofetarii din Iași care se remarcă prin pasiunea pentru patiserie și arta de a transforma ingrediente simple în adevărate capodopere dulci.

Fiecare cofetărie din Iași are povestea ei de spus, iar talentele cofetarilor își găsesc expresia în fiecare desert pregătit cu grijă și pricepere. În fiecare prăjitură, tort sau delicatesă se regăsesc atât tehnici tradiționale, cât și inovații inspirate, dând naștere unor arome și texturi unice.

De la cofetării care pun accent pe autenticitatea rețetelor de familie și tradiționale, până la cele care se îndreaptă către design-ul modern și creativ, Iașul găzduiește o gamă variată de opțiuni pentru cei care căută experiențe dulci de neuitat. Fiecare cofetărie are personalitatea ei distinctă, reflectată atât în ambientul locației, cât și în felurile de deserturi oferite.

 

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: