PRODUSE DE ACASA naturale

Produse De AcasĂ

Cui nu-i plac produsele de patiserie să ridice mâna sus! https://fabricatinro.ro consideră că sunteți destul de puțini, de aceea am ales să vă vorbim despre niște bunătăți făcute de mâinile dibace a unor români. Este început de săptămână și noi credem că ar trebui să vă îndulciți dimineața cu niște produse dulci și naturale. Așadar, am găsit o afacere locală, din Iași, care ar fi bucuroasă să fie pe buzele voastre încă de dimineață – PRODUSE DE ACASĂ.

PRODUSE DE ACASĂ – o poveste de familie

Este vorba despre o mică afacere de familie, pornită între o mamă și fiica sa, care pun pasiunea pe primul loc. Aceste produse nu conțin E-uri, sunt făcute cu mult spor și drag. Iar de 3 ani aduc belșug pe mesele românilor. Pasiunea culinară, în acest caz, este puntea de legătură între cele două generații, cele două femei fiind un exemplu de înțelegere și optimism.

Produse de acasa - produse naturale, traditionale produse la Iasi, fabricate in Romania

Deși familia avea o altă afacere, pasiunea pentru bucătărie și bucatele naturale au făcut să ia ființă mica firmă PRODUSE DE ACASĂ. Pe lângă faptul că PRODUSELE DE ACASĂ sunt prezente la târguri și pe mesele românilor, ele ajung să pășească și dincolo de graniță, înmiresmând și drumul către ceilalți pofticioși. Afacerea nu a început printr-o investiție mare, ci mai degrabă printr-un avânt și o dăruire, pentru ca totul să iasă bine și să produsele să fie pe placul clienților.

Intenția firmei PRODUSE DE ACASĂ nu este să facă produse la scară industrială, ci mai degrabă să fie naturale și fiecare să reflecte pasiunea pentru bucătărie. În încercarea de a fabrica produse fără E-uri, fondatoarele firmei au încercat să-și găsească furnizori la nivel local. Faptul că nu au reușit nu le-a împiedicat să ajungă la Bistrița și la Huși, stabilind contracte acolo cu distribuitori de brânză, unt, făină și altele. Deoarece produsele sunt naturale, nu conțin conservanți, amelioratori sau afânâtori, termenul de valabilitate este de maxim 5 zile.

Pentru ca voi să savurați PRODUSE DE ACASĂ, se depune foarte multă muncă, dar munca este alinată de pasiune și de aprecierea consumatorilor. Fabricatinro susține această afacere! Alătură-te nouă!

Distribuie

Mai multe Articole

Scrie-ne un mesaj