Se încarcă...

Cuptorul Moldovencei

Reţete originale şi pline de voie bună

Descriere

Cuptorul Moldovencei este un "atelier de bunătăți" cu reţete originale și pline de voie bună care abia aşteaptă să fie descoperite. Aici găsești plăcinte moldovenești tradiționale cu diverse umpluturi, prăjituri de casă cu unt, smântână și tot ce mai trebuie pus într-o prăjitură bună. A! Și dacă tot e vorba de un cuptor, să nu uităm nici de cozonaci!  

Preparatele Cuptorul Moldovencei Iași sunt fabricate fără aditivi, doar din ingrediente naturale, obținute din surse locale. Specialitatea casei este plăcinta cu muuultă carne. Nu carne amestecată cu soia și nici cu proteină din șorici de porc pentru a fi mai spornică, ci carne de vită gustoasă, care te bucură la fiecare îmbucătură cu aroma sa deosebită. 

Secretul gustului deosebit al produselor Cuptorul Moldovencei este unul simplu. Este vorba de ingrediente de înaltă calitate combinate cu multă grijă și atenție pentru detalii, la care se mai adaugă și dragoste pentru gătit din belșug.

Cuptorul Moldovencei te invită la festin!

Ți-am făcut poftă nu-i așa? 

Dar nu-i nimic! Dacă nu ai drum până la una din numeroasele adrese unde te așteptăm cu produse mereu proaspete și apetisante, fă o comandă și noi îți pregătim: dulciuri, torturi, cozonaci și orice alt dulce îți dorești.  

Rețetele din portofoliul Cuptorul Moldovencei sunt adunate din toate colțurile Moldovei, astfel încât să satisfacă chiar și pe cei mai pretențioși clienți.

Pentru comenzi, curiozități sau doar un simplu Bună ziua! poți să mergi la una din următoarele adrese:  

- Cuptorul Moldovencei Păcurari: Strada Toma Cozma nr 113, bl. 568, parter, (lângă Piața Păcurari)

- Hala Centrală: Strada Bărboi, nr. 8,  bl. CL6, parter, (în spate la Hala Centrală)

- Alexandru: Bulevardul Alexandru cel Bun 22, bl. H8, parter

- Tătărași: Strada Ion Creangă 7, bl K2, parter

- Podu Roș: Șoseaua Națională nr 198, (lângă banca ING - Podu Roș) 

- Nicolina - CUG: Șoseaua Nicolina 28, Parter, lângă Pizza Nico 

- Copou: Complex Super Copou, Bulevardul Carol I 48, etaj 1

Curios să afli mai multe înainte să faci o vizită de degustare la Cuptorul Moldovencei Copou sau Cuptroul Moldovencei Nicolina, ori în locația preferată? Te invităm aici, pe blogul Fabricat in RO să descoperi mai multe despre această cofetărie delcioasă!

  • No comments yet.
  • Add a review