Se încarcă...
Produse Apicole Autohtone Produse De Compania Apidermin

Produse apicole autohtone produse de compania Apidermin

Despre Apidermin – o firmă de produse apicole autohtone, mi-a spus recent o prietenă. A fost mai degraba un pont, pe care îl primești de obicei între două bârfe la cafea. Totul era să se piardă în negura uitării, până când, deunăzi, mi-am amintit de produsul pe care ea îl folosește pentru pielea ei strălucitoare și hidratată, și despre care nu spune aproape nimănui. Și, simțindu-mă fericit, ca atunci când te afli în posesia unui mare secret, am dat fuga la internet și m-am documentat.

Câteva lucruri despre firma producătoare de produse apicole autohtone – Apidermin

Crema hidratantă Apidermin este unul din sumedenia de produse fabricate de Complexul Apicol Veaceslav Harnaj, aflat sub patronajul Asociației Crescătorilor de Albine din România. Cu o experiență de aproximativ cincizeci de ani de apicultură, organizația despre care vă vorbesc a dus la rang de artă meșteșugul producerii mierii, obținând numeroase premii și medalii la nivel internațional. Despre proprietățile mierii este inutil să mai discutăm, ea reprezintă cel mai sănătos și mai benefic aliment pe care îl găsim în natură.

De pe site se pot cumpăra atât sortimentele clasice de miere(din flori de salcâm, polifloră, flori de tei), produse cosmetice care au mierea ca ingredient de bază, cât și instrumente utile pentru cei care vor să se lanseze în branșa apicultorilor. La acestea din urmă nu mă prea pricep, dar legat de pontul de care vă vorbeam mai sus, cred că produsele cosmetice ar trebui încercate. Să nu mai vorbim că ambalajele lor păstrează încă un design și un aer vetust,  pe care îl știm probabil doar din copilărie și care trezește amintiri plăcute.

Recomandăm

  1. faguri cu miere
  2. lapte
  3. sirop de papadie

Vă spun aceste lucruri și vouă, dar n-ați auzit de la mine, da? Și acum, gata cu poveștile, ca să vă convingeți, vizitați site-ul www.complex-apicol.ro și vedeți cu ochii și pielea voastră ce minuni fac acești români destoinici care se îndeletnicesc cu apicultura.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: