Se încarcă...
Painea Cu Suflet De La Panemar

Pâinea cu suflet de la Panemar

De pe meleagurile clujene auzim o poveste frumoasă, a unei firme de panificație care s-a extins cu rapiditate, devenind un nume important în mediul de afaceri regional. Este vorba despre Panemar, un brand tânăr care a reușit într-un timp relativ scurt să cucerească un segment important de piață, câștigându-și aprecierea publicului amator de produse de panificație, pâinea românească.

Istoria Panemar

Firma, înființată în anul 1993, a început de la un cuptor din cărămidă situat într-o zonă periferică a orașului Cluj-Napoca, în care se producea pâine distribuită într-un chioșc. În prezent produsele Panemar sunt create într-o fabrică de dimensiuni mari, un complex care cuprinde o fabrică de pâine pe trei niveluri, o moară şi un laborator, fiind distribuite în peste 30 de spații comerciale, situate în puncte-cheie din municipiu. Dezvoltarea rapidă a firmei nu a fost întâmplătoare; Panemar a devenit o marcă consacrată, prin standardul ridicat de calitate al pâinii- crescută în condiții speciale, fără conservanți, și pentru prospețimea produselor comercializate.

Atenția pentru detalii, pasiunea și perseverența au fost ingrediente care au dus la dezvoltarea afacerii și deschiderea unor spații de desfacere atractive pentru cumpărători. Aici, produsele de patiserie, pâinea de diferite sortimente(neagră, cu semințe, cu cartofi, cu secară, baghetă), cozonacii,  fresh-urile(sandvișuri cu produse proaspete), sau chiar cafeaua, îi așteaptă pe clujenii care doresc să ia o pauză pentru o gustare. ”Pâine cu suflet” este numele poveștii care spune experiența din spatele produselor Panemar.

În prezent, Panemar este unul dintre cei mai importanți producători de pâine din Transivania, cu aproximativ 400 de angajați, peste 17 tone de produse de panificaţie şi patiserie ajungând zilnic pe mesele clujenilor. Prin stilul elegant al brandului și prospețimea produselor, Panemar plasează orașul Cluj pe harta europeană a tradițiilor în domeniul patiseriei, conferindu-i culoare și eleganță.

Inovație și Tradiție în Panificație Clujeană:

Panemar, cu rădăcini adânc înfipte în inima Clujului, reprezintă o sinteză perfectă între inovație și tradiție în lumea panificației. De la modestul cuptor din cărămidă al anilor 1990 până la complexul modern de producție de astăzi, fiecare produs poartă cu mândrie aroma autentică a pâinii românești, cultivând o moștenire bogată și oferind gustul inconfundabil al tradiției clujene.

Pas cu Pas, o Poveste de Succes Regională:

În istoria sa, Panemar reprezintă un exemplu elocvent al succesului antreprenorial obținut pas cu pas. Cu o viziune clară asupra calității și prospețimii produselor, compania și-a câștigat locul pe piața regională și nu numai, devenind un punct de referință pentru consumatorii care apreciază autenticitatea și gustul rafinat al pâinii proaspete.

Angajamentul față de Comunitate și Mediu:

Panemar nu este doar o afacere, ci și un promotor al valorilor sociale și ecologice. Cu aproximativ 400 de angajați, compania nu numai că susține economia locală, dar și adoptă practici durabile în producție și distribuție, contribuind la menținerea frumuseții naturale a regiunii Transilvaniei și la creșterea calității vieții în comunitate.

Dacă vă place pâinea românească vă recomandăm să citiți și despre Panficom sau retetele pentru pâine cu maia.

Recomandăm și CUM RECUNOȘTI O PÂINE CU ADEVĂRAT SĂNĂTOASĂ?

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: