Much More Market – pentru românii de peste hotare

FabricatinRO s-a format cu scopul de a promova produsele românești pentru susținerea economiei României. Noi dorim ca românii să înțeleagă cât este de important să cumpere produse din țară, ca să nu le fie trimiși banii afară. Unul dintre scopurile acestui proiect vizează și menținerea locurilor deja existente în România, pentru ca oamenii să nu fie nevoiți să plece în străinătate să muncească, și să-și dezbine familiile. Din păcate emigratul pentru căutarea unui loc de muncă deja s-a produs, și este un fenomen încă prezent, dar unii români s-au gândit să le facă un bine conaționalilor plecați peste hotare. Astfel s-a înfăptuit MUCH MORE MARKET – un distribuitor de produse românești.

Ce este de fapt Much More Market?

Țările spre care românii au migrat cu preponderență sunt Italia, Spania, Anglia, Germania, Grecia. MUCH MORE MARKET este un distribuitor care oferă produse românești celor aflați în Spania. În magazinele lor veți găsi atât mărci cunoscute în România, cât și mărci proprii, marfa fiind mereu proaspătă, importată din România.

MUCH MORE MARKET, așa cum îi spune și numele, este mai mult decât un magazin uzual spaniol, este o fărâmă de România, o parte din bucatele tradiționale românești. A fost înființat din nevoia românilor plecați în Spania, de a gusta produse românești proaspete, din dorul de bucate ale plaiurilor naționale. Produsele sunt 100% românești, proaspete și de o calitate superioară, completate de varietate. Această diversitate este dată de multitudinea de produse găsite pe acest site: produse din carne, pește, vegetale; semipreparate și legume congelate; ceai, cafea; murături și conserve; lactate și brânzeturi; condimente, patiserie și cofetărie; prăjituri; compoturi și dulcețuri; dulciuri, snacksuri. Pe lângă alimente veți putea găsi și cosmetice și detergenți. Tot pe site-ul lor veți găsi și mărcile de produse pe care le puteți cumpăra din Spania.

La MUCH MORE MARKET veți găsi și numeroase oferte. Vă puteți crea un cont și veți avea un coș în care să plasați produsele dorite. Totul este astfel creat pentru a vă facilita procesul de cumpărare. Românii sunt alături de români, se gândesc la nevoile lor, și au găsit și rețeta satisfacerii poftelor culinare românești: un magazin atât virtual cât și sub formă fizică pentru românii din Spania.

Nu uitați cât este de important să fim alături de românii plecați din țară! Cumpărați românește ca să nu mai fie nevoiți și alții să plece de pe plaiurile țării noastre! Dacă ți-a plăcut acest articol, îți recomandăm să citești și despre BioMarche – prima băcănie cu produse 100% bio din județul Iași.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: