Se încarcă...
Miere 100% Naturala

Miere 100% naturala de la Prisaca Barnova

Cauți un producător apicol din județul Iași care produce miere 100% naturala si face si livrări la domiciliu? Am găsit noi pentru tine.

Mierea  este un produs apicol obtinut prin transformarea si prelucrarea nectarului de catre albine si depozitat in celulele fagurilor. Obtinerea mierii este scopul principal al apiculturii din prezent si din trecut. Mierea este unul dintre cele mai sanatoase alimente naturale, benefic pentru intarirea sistemului imunatar  dar si prepararea unor masti dermato-cosmetice.

Cum se prepara miere 100% naturala?

Producerea mierii de catre albine este un proces complex de transformare a materiei prime in miere, incepand cu recoltarea si terminandu-se cu capacirea celulelor din faguri. Albinele lucratoare recolteaza nectarul cu ajutorul trompei si le inmagazineaza un timp in gusa, unde sunt amestecate cu saliva, iar la sosire transfera continutul zaharat albinelor din stup, care il prelucreaza in continuare, pana se obtine produsul finit.

Insa mierea de la Prisaca Barnova este cea mai limpede miere ce se realizeaza la noi in tara, iar datorita gustului fin, este preferata de multi pentru indulcirea diverselor alimente sau bauturi. Se cristalizeaza mai lent decat alte tipuri de miere si poate ramane lichida ani intregi datorita continutului ridicat de fructoza.

Printre tip-urile de miere produse putem enumera: mierea de salcam, poliflora, tei, floarea soarelui, rapita, mana, coriandru, zmeura, flori de mar, papadie si miere crema iar printre specialitatile “casei” putem enumera: miere cu miez de nuca si mire cu fructe goji.

Comenzile se primesc si telefonic (0745 255 216  www.miereiasi.ro/contact)

Mierea Prisaca Barnova este un produs bioRO. Sustine si tu produsele bio romanesti! Cand vine vorba de miere, alege mierea naturala de la Prisaca Barnova. Este hranitoare, delicioasa si se potriveste la multe feluri de mancare.

Organizatia FabricatinRO sustine si promoveaza produsele create si fabricate in Romania. Nu fi indiferent! Alege produsele create si fabricate in Romania.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: