Se încarcă...
Miere De Albine Naturala De La Mos Costache

Miere de albine naturala de la Mos Costache

Proprietarile nutritive si medicinale ale mierii de albine sunt cunoscute de toate lumea. Insa, multe din produsele care se gasesc in comert nu sunt 100% naturale. In acest articol vom vorbi pe larg despre o miere de albine naturala, pe care o recomandam cu drag.

Unul dintre multii producatori romanesti care vand miere de albine bio este si Mos Costache (www.apicolacostache.ro). Mierea de albine este din stupina proprie cat si de la apicultori din Romania. Respectand traditia mostenita din generatie in generatie produsele “Mos Costache” va ofera miere de inalta calitate si atent selectionata.

Care sunt beneficiile consumului de miere de albine naturala?

In primul rand, mierea este cel mai rapid si puternic energizant natural cunoscut. Aceasta ajuta sa avem un tonus bun si incarca cu energie. Substantele pe care le contine sunt extrem de usor de asimilat de catre organism, care primeste prin miere nu doar caloriile de care are nevoie, ci si mineralele.

Mierea este un puternic antiinfectios natural, care actioneaza asupra principalelor sisteme si aparate din organism, de la tubul digestiv si caile respiratorii pana la nivelul pielii si al mucoaselor.

Produse:

Mierea “Mos Costache” este ambalata pe sortimente

  • poliflora
  • tei
  • salcam

De asemenea aceasta poate fi cumparata in diferite ambalaje:

  • borcan sticla
  • flacon plastic
  • caserole material plastic
  • folie termosudabila tip “stick”

Date de contact:

SC Apicola Costache SRL
Com. Ion Roata | Jud. Ialomita
Tel: 0744.344634 | 0727.178566
email: office@apicolacostache.ro

Aveti grija totusi, mierea este contraindicata copiilor cu varste sub 1 an. De asemenea, persoanele care sufera de diabet zaharat si de sindrom metabolic trebuie sa consume miere doar cu recomandarea medicului.

Mierea de albine naturala de la Mos Costache este un produs fabricat in Romania. Daca esti interesat de miere de albine naturala, din Romania, pe platforma noastra FabricatinRO gasesti o multime de apicultori care fabrica astfel de produse.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: