Magiun de prune Topoloveni

Nu știi ce magiun de prune să alegi pentru un mic dejun sănatos și bogat în calorii? Îți spunem noi…

Câteva cuvinte despre cel mai apreciat magiun de prune

Magiunul Topoloveni este cel mai  apreciat magiun de prune din Muntenia, fiind un produs bio 100%. Un astfel de magiun de prune se face doar din prune românești care nu sunt tratate chimic, în cazane cu pereți dubli, la o temperatura controlată timp de 14 ore după o rețetă tradițională veche de un veac.

Magiunul de prune  se poate consuma la micul dejun pe biscuiți, pâine prăjită, în combinație cu iaurt, fulgi de cereale sau înghețată și poate fi inclus și în alimentația celor mici dupa varstă de 6 luni.

Magiunul de prune Topoloveni este certificat de către Institutul de Cercetări Alimentare drept aliment funcțional, care consumat în mod curent contribuie la menținerea stării optime de sănătate, prin aportul de macroelemente, microelemente, macronutrienți, micronutrienți (fitonutrienți, în special antioxidanți, vitamine, fibre alimetare).

De ce să alegem magiunul de prune topoloveni?

Există o mulțime de motive pentru care ar trebui să introduci magiunul de prune în alimentația ta de zi cu zi. Noi le-am găsit pe cele mai importante dintre ele:

1. Pentru că are zahăr natural din prune;
2. Pentru că este foarte bogat în antioxidanţi;
3. Pentru că este bogat în fibre care stimulează digestia;
4. Pentru că aduce un aport însemnat de potasiu, magneziu, fier, calciu, bor şi seleniu, protejând sistemul nervos şi muscular;
5. Pentru că facilitează absorbţia calciului, a magneziului şi a vitaminei D, menţinându-ne oasele sănătoase;
6. Pentru că întăreşte sistemului imunitar;
7. Pentru că ne energizează şi ajută la detoxifierea organismului.

Recomandăm acest magiun de prune de la Topoloveni pentru că este un produs bioRo, ce se potrivește tuturor celor care doresc să-și îmbunătățească stilul de viață, dar și pofticioșilor care caută alternative pentru un mic dejun absolut delicios. De asemenea, dacă ți-am făcut poftă cu acest articol, îți recomandăm să citești și despre Ohvaz, un alt producător român care îți poate schimba radical percepția despre micul dejun!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: