Se încarcă...
Cluj Napoca

La Colline, brânzeturi cu dichis din inima Transilvaniei

Dealurile Clujului au o muzicalitate a lor, una care îmbie la visare și care conferă călătorului acea seninătate în care i se așază molcom lucrul și gândul. Încetineala pasului dar mai ales voioșia popasului îți îngăduie să descoperi locuri frumoase și oameni de ispravă, a căror pricepere s-a investit în ocupații cu tradiție.

Tocmai aici, în decorul idilic al dealurilor transilvane și-a găsit sălașul unul dintre cele mai inovatore și profesioniste branduri autohtone în ceea ce privește producția de lactate de capră. La Colline a conservat tradiția prelucrării acestor produse înglobând sub umbrela sa o parte din gospodarii din zonă și asigurându-le o dezvoltare continuă și durabilă.

Brânzeturile La Colline sunt fabricate după o reţetă tradiţională franceză

Care s-a concretizat într-o gamă sofisticată de produse, începând de la brânza de capră cu mucegai alb tip Camembert, brânză a la Provence, cu trufe sau cu cărbune și alte câte și mai câte. Combinațiile care se pot realiza cu brânzeturile creează noi surprize; ele pot constitui atât un aperitiv cu dichis, cât și un desert demn de laudă, așa că pot deveni cu ușurință vedetele unei seri unde minunile culinare simple sunt lăsate nemărginirii imaginației.

Rafinamentul stilului și calitatea produselor au propulsat La Colline pe piețele europene, produsele lor luând drumul exportului spre țări vecine, precum Ungaria, Cehia sau Slovacia. Cu toate acestea, ele n-au fugit de tot din țară, așa că pot fi găsie în magazine cu profil specific sau pe rafturile hipermarketurilor. Prețurile sunt accesibile, lucru de care vă puteți convinge singuri pe site-ul lor. Pentru informații, idei de rețete interesante sau pentru a urmări țapii ispășitori ai acestor produse vizitați oricând pagina de Facebook a brandului.

Recent, producătorul a dezvoltat parteneriate cu diferite instituții de învățământ prin intermediul programelor guvernamentale, așa că bunătățile preparate din lapte integral de la La Colline ajung și la cei mici. Fapt îmbucurător, pentru că aceste produse nu conțin conservanți sau aditivi, fiind adecvate pentru un ritm accelerat de creștere al copiilor. Sunt pe mâini bune, cum s-ar zice.

Drumul spre Cluj e lung, vorba cântecului, dar ne încântă cu noi povești, în acestă zonă a țării care găzduiește cu mândrie tot mai multe branduri de success, recunoscute în țară și străinătate. Deși conține multe sortimente de brânzeturi și lactate cu denumiri sofisticate, brandul La Colline se individualizează prin simplitate, pasiune, regăsite în respectul pentru oameni și natură.

Îți recomandăm să citești

  1. Cofetarii iasi
  2. Tot ce trebuie să știi despre berea artizanala
  3. doctor in uniforma

Sursa foto: https://www.facebook.com/lactatecapra/photos

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: