GRAMADOR- Miere și uleiuri 100% românești și naturale

Înființată în anul 1997 de către patru membri fondatori cu același vis, compania GRAMADOR oferă de mai bine de douăzeci de ani miere și uleiuri 100% naturale, de cea mai bună calitate. Cu o dorință de perfecționare mereu vie și arzătoare, GRAMADOR a dezvoltat până în ziua de azi o gamă largă de uleiuri și sortimente de miere, dar și de specialități, având în același timp grijă să păstreze nealterate cele mai importante proprietăți ale produselor lor.

Uleiurile GRAMADOR

Alegând ca materie primă o plantă cu tradiție și istorie veche pe teritoriul țării noastre, floarea soarelui, GRAMADOR selectează cele mai bune semințe  de la producatori locali din care prepară un ulei fără cusur. Netratat chimic sau termic, uleiul GRAMADOR presat la rece se remarcă printr-o savoare aparte și o culoare îmbietoare.

Specialități de ulei

Din portofoliul GRAMADOR face parte și un ulei special din floarea soarelui, bine condimentat, potrivit pentru salate, paste, dar și alte preparate culinare. El a fost creat după tendințele ce definesc bucătăria modernă, fiind extrem de apreciat de bucătarii și gurmanzii cu un spirit critic și creativ, care nu se dau în lături de la diverse experimente.

Mierea GRAMADOR

În prezent, compania GRAMADOR deține nu mai puțin de 300 de stupi. Aceștia sunt casă pentru albine harnice, ce zboară de zor pe meleagurile Vrancei și produc o miere parfumată, în nuanțe de chihlimbar. Printre sortimentele de miere produse de albinuțele GRAMADOR se numără mierea de tei, mierea de salcâm, mierea de rapiță și mierea polifloră, toate produse ca în vremurile bune, când poluarea și chimicalele nu făceau parte din grijile oamenilor.

Specialități apicole

Mierea merge de minune cu fructe exotice, dar și cu nuci! Astfel, se transformă într-un produs tartinabil, consistent și apetisant. Obișnuiești să sari peste micul dejun? N-o vei mai face dacă încerci specialitățile apicole de la Gramador, pe care le poți savura pe pâine prăjită sau cu iaurt clasic.

De unde se pot achiziționa produsele GRAMADOR?

Indiferent dacă este vorba de uleiuri, miere sau diferite specialități derivate din aceste două alimente indispensabile în casele românilor, îți poți face cumpărăturile direct de pe site-ul oficial gramador.ro. Alege de acolo tot ce îți place și apoi comandă. Iar produsele dorite vor ajunge la tine acasă în cel mai scurt timp posibil. Calitatea lor este garantată. Iar în ceea ce privește plata, poți opta pentru sistemul ramburs, sau plata online cu cardul.

Produsele GRAMADOR și a multor producători români pot fi găsite și în băcania GRAMADOR din strada Griviței numărul 172, București.

De ce să consumi miere și uleiuri GRAMADOR?

Pentru că ții la sănătate! Atât mierea cât și uleiul sunt două produse benefice corpului uman. Dar cu condiția să nu conțină chimicale și să nu sufere procese termice de prelucrare!

Uleiul de floarea soarelui presat la rece este foarte bogat în vitamina E. Aceasta ajută la protecția inimii și a sistemului circulator. Dar conține și vitaminele A sau F, acizi grași polinesaturați și alte substanțe cu efecte regenerative.

Mierea pe de altă parte, este considerată un dar de la natură de milenii încoace. Pe lângă proprietățile nutritive și terapeutice incontestabile, mierea poate fi utilizată și ca produs cosmetic, având proprietăți uimitoare asupra pielii.

 

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: