Se încarcă...
Tce3brazi

Descopera adevaratul sens al prospetimii cu produsele alimentare TCE3Brazi

TCE3Brazi este un grup specializat in agricultura pentru care valorile morale se afla la baza succesului in afaceri si care, mai nou, aduce pe mesele romanilor produse alimentare proaspete, de origine animala. Cu un curaj deosebit, TCE3Brazi a luat cu asalt mai multe domenii de activitate printre care si cresterea animalelor, prelucrarea si comercializarea cerealelor, exploatarea si industrializarea lemnului, sau turismul, atingand astfel stadiul de companie integrata.

Pentru a-si exploata la maxim potentialul, TCE3Brazi a dezvoltat in paralel doua firme: Agrosuind care are ca principal obiect de afaceri cresterea suinelor si cultivarea pamantului si Boviselect specializata in comercializarea lactatelor produse in propria fabrica. Reusita celor doua firme a dus mai departe si la concretizarea planului de comercializare a produselor alimentare fabricate de TCE3Brazi prin propria retea de magazine, plan aparut inca din faza incipienta a proiectului.

Unde se pot gasi produsele alimentare TCE3Brazi?

La ora actuala, magazinele TCE3Brazi sunt deschise si isi asteapta cumparatorii in cinci orase din Romania dupa cum urmeaza:

・Bacau: trei locatii;

・Iasi: o locatie;

・Piatra Neamt: trei locatii;

・Roman: o locatie;

・Targu Neamt: o locatie.

Adresele fiecarui magazin in parte, dar si imagini cu fiecare locatie se pot gasi pe site-ul oficial http://www.tce-3brazi.ro, lucru ce face ca prospetimea sa fie foarte simplu de recunoscut.

Care sunt cele mai apreciate produse alimentare TCE3Brazi?

Mai mult decat orice, TCE3Brazi pune accent pe prospetime. Un gust desavarsit nu se poate regasi decat la alimente fabricate responsabil, eficient si indeajuns de rapid incat sa-si pastreze prospetimea nealterata.

In magazinele TCE3Brazi se gasesc nenumarate tipuri de mezeluri, dar si lactate sau carne proaspata. Cateva din produsele consacrate ale acestui grup sunt salamul banatean demisec, salamul Oregon sau carnatii Trandafir, toate produse dupa retete vestite in zona Moldovei, dar si in restul tarii.

Muschiul Tiganesc de asemenea, este unul din cele mai cautate produse marca TCE3Brazi al carui consum a devenit un obicei pentru localnici si un scop pentru cei care viziteaza Moldova.

Dintre produsele lactate, brazeturile din lapte de vaca sunt la mare cautare, dar si branza de burduf, smantana, sana si iaurtul au grupul lor de fani infocati.

De ce prospetimea trebuie sa fie primul criteriu in alegerea alimentelor?

Alimente proaspete inseamna alimente sanatoase. Produsele de origine animala nu ar trebui sa lipseasca dintr-o dieta echilibrata. Ele sunt bogate in vitamina B12, fier, zinc, omega 3 si grasimi esentiale pentru o viata lunga si lipsita de probleme de sanatate.

Mai ales in cazul copiilor al caror corp este in continua crestere si dezvoltare, consumul moderat de proteina animala ar trebui sa constituie una din pricipalele obiective ale fiecarui parinte. La copii, o dieta care nu include carne si lapte in mod regulat, creste riscul de aparitie a anemiei si afectiunilor sistemului osos in viata de adult.

Exista o multime de studii care demonstreaza beneficiile unei diete echilibrate. Dar una din cele mai importante dovezi ale faptului ca din alimentatia omului nu trebuie sa lipseasca produsele de origine animala este faptul ca in istoria omenirii nu a existat nicio civilizatie a carei dezvoltare sa nu depinda si de consumul unor astfel de alimente.

Iar singurul mod prin care putem beneficia la maxim de alimentele pe care le consumam este punand un accent deosebit pe prospetimea lor si modul in care sunt produse.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: