Se încarcă...
Ciocolată Rom De La Corinne Chocolat, Un Desert Special Pentru Momentul Tău De Răsfăț

Ciocolată rom de la Corinne Chocolat, un desert special pentru răsfățul tău

Probabil că nicăieri în lume nu există desert mai iubit ca ciocolata. Fie ea neagră ca noaptea, dulce ca mierea sau plină de surprize ca viața, ciocolata încântă și desfată indiferent de gusturile personale ale fiecărui individ în parte. Iar când vine vorba de români, nicio ciocolată nu se compară cu o ciocolată rom preparată din cel mai bun unt de cacao și cu un gust intens de rom, nucă și alte bunătăți.

Corinne Chocolat – o poveste despre pasiunea pentru ciocolată

Corinne, sau Corina Ifrim Drăgulinescu pe întregul ei nume, este ca multe alte femei, o persoană pasionată de ciocolată. Dar spre diferență de istorioara simplă, a celor mai multe dintre noi, care ne exprimăm dragostea față de acest dulce fermecător devorând pe nerăsuflate o cutie plină de praline sau o tabletă întreagă, povestea lui Corinne este puțin diferită.

Corinne este mai întâi de toate mamă. Iar implinirea frumoasei vârste de 40 de ani a determinat-o pe ambițioasa antreprenoare, la vremea aceea un dedicat organizator de evenimente, să facă o schimbare în viața ei, mai ales pentru faptul că ambii săi copii dezvoltaseră o formă de alergie la proteina din lapte. Și cum nu poți să interzici unor suflete tinere bucuria de a savura un baton de ciocolată, Corinne s-a hotărât în iarna dintre anii 2014 și 2015 să învețe cum să facă dulciuri raw-vegan gustoase și sănătoase cu care să-i răsfețe pe cei dragi.

Primele bomboane de ciocolată făcute de Corinne au fost botezate Bomboanele Fericirii. Dar cu timpul, bucurându-se de un feedback extraordinar din partea tuturor pofticioșilor care le încercau, ele au primit numele de Corinne Chocolat.

Prin ce diferă o ciocolată rom Corinne Chocolat de o ciocolată obișnuită?

O ciocolată rom Corinne Chocolat nu este la fel ca orice altă ciocolată. Ca multe alte produse din portofoliul lui Corinne, și această ciocolată s-a născut din grija pentru cei dragi, dar și dragostea pentru deserturi excelente. De aceea, când o guști, descoperi imediat faptul că ea nu este preparată după o rețetă obișnuită, ci se bazează în primul rând pe o doză serioasă de pasiune.

Un alt lucru prin care ciocolata cu rom de la Corinne Chocolat iese în evidență față de alte produse similare este faptul că ea poate fi savurată deopotrivă de cei care iubesc ciocolata tradițională, cea cu lapte și alte ingrediente de origine animală, cât și de cei care respectă cu strictețe o dietă vegană, indiferent de motivele din spatele deciziei lor.

Când mănânci un baton de ciocolată rom de la Corinne, pentru gustul său bogat și aroma intensă, te cuprinde un sentiment nemaipomenit de împlinire, dar și o dulce nostalgie. Gustul puternic de rom și de cacao se armonizează perfect cu crema savuroasă și moale de nucă și textura fermă a bucățelelor crocante.

Mai mult, pentru ca dulciurile ei să nu provoace niciun fel de regret celor care le savurează, Corinne a renunțat și la zahăr, folosind în loc un îndulcitor 100% natural și sănătos preparat pe bază de extras din Stevia Rebaudiana.  Astfel, o ciocolată rom preparată în acest fel, indiferent de cel care o gustă, se transformă pe loc în laitmotivul unui basm despre sănătate și răsfăț.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: