Se încarcă...
Cât Costă O Cură Cu Lapte De Măgăriță

Cât costă o cură de tratament cu lapte de măgăriță?

Laptele de măgăriță este un lapte complet natural, cu o formulă chimică foarte asemănătoare cu cea a laptelui matern. Încă din cele mai vechi timpuri, laptele de măgăriță se folosește pentru a trata tusea convulsivă, dar și alte afecțiuni pulmonare. De asemenea, conform studiilor de specialitate, se pare că el contribuie și la fixarea calciului în oase. Mai mult, pentru că este foarte bogat în vitamine și acizi grași precum: Omega 3 și Omega 6, laptele de măgăriță este de asemenea un dar de la natură care te ajută să lupți împotriva efectelor îmbătrânirii.

Ce gust are laptele de măgăriță?

Laptele de măgăriță, în mod natural, seamănă la gust cu laptele de vacă degresat.

Cum se consumă laptele de măgăriță?

Laptele de măgăriță este valabil 10 zile de la producție și pentru a-și păstra proprietățile originale, se recomandă păstrarea lui la o temperatură de 6-8 grade Celsius. În ceea ce privește cantitatea optimă, specialiștii recomandă un consum de 100-150 de mililitri de lapte de măgăriță pe zi.

Laptele de măgăriță se consumă crud, așa cum este el îmbuteliat, cel mai bine dimineața pe stomacul gol, înainte de masă.

Cât durează o cură cu lapte de măgăriță?

Efectele consumului de lapte de măgăriță se observă la scurt timp de la începerea curei. În cazul tusei convulsive de exemplu, se poate observa o ameliorare chiar și după 2-3 zile de la începerea administrării laptelui de măgăriță. Dar pentru a beneficia de toate avantajele pe care le are de oferit laptele de măgăriță, cel mai bine ar fi să ții o cură de cel puțin 30 de zile și să repeți ritualul de două ori pe an.

Cât costă o cură cu lapte de măgăriță?

Pentru a face o cotație exactă, vom lua ca reper laptele de magarita produs de Ferma Măgărițelor, unul din producătorii de top înscriși pe platforma noastră FabricatinRO și vom calcula prețul unei cure de 30 de zile.

Laptele de măgăriță produs de Ferma Măgărițelor este disponibil și pe platforma noastră la cel mai bun preț de 50 de lei pentru flacoanele de lapte crud de 500 de mililitri sau de 60 de lei pentru sticlele de lapte premium de aceeași cantitate.

Dacă luăm în calcul un consum mediu de 150 de mililitri pe zi, ai nevoie de 4.5 litri pentru 30 de zile, ceea ce înseamnă 450 de lei pentru o cură cu lapte crud la flacon și 540 de lei pentru o cură cu lapte premium la sticlă. Iar dacă înmulțim aceste cifre cu 2, atâtea cure cât ar fi bine să ții într-un an, vorbim de un preț de doar 900 de lei pentru curele cu lapte crud la flacon și 1080 de lei pentru curele cu lapte premium la sticlă.

Când e bine să faci o cură cu lapte de măgăriță?

Una din aceste cure ar fi bine s-o ții primăvara, în perioada în care măgărițele dau naștere puișorilor lor și poți cumpăra lapte de măgăriță premium. Măgarița este unul din animalele cu cea mai lungă perioadă de gestație. Durează între 11 și 14 luni pentru ca o măgăriță să dea naștere unui puișor, iar nașterile gemelare sunt o raritate. De aceea, dacă vrei să ții o cură cu lapte de măgăriță premium, cele mai potrivite ar fi lunile aprilie, mai și iunie.

Cea de-a doua cură cu lapte de măgăriță de peste an o poți ține toamna ca să te pregătești cum se cuvine pentru sezonul rece și să-ți fortifici organismul împotriva gripelor și răcelilor. Dar dacă vrei să începi o cură cu lapte de măgăriță în oricare altă perioadă a anului, poți face acest lucru oricând îți dorești pentru că acest superaliment poate fi de folos organismului tău în orice moment.

Cure cu lapte de măgăriță: două recomandări

Laptele de măgăriță este un superaliment cu numeroase beneficii pentru sănătate. Este bogat în proteine, vitamine, minerale și antioxidanți.

Iată două recomandări pentru cure cu lapte de măgăriță:

Cura de primăvară 

Primăvara este perioada ideală pentru a ține o cură cu lapte de măgăriță. În această perioadă, măgărițele dau naștere puișorilor lor și laptele lor este de cea mai bună calitate.

Laptele de măgăriță proaspăt este bogat în imunoglobuline, care ajută la întărirea sistemului imunitar. De asemenea, este bogat în lactoferină, care are proprietăți antimicrobiene.

Cura de toamnă

Toamna este o altă perioadă bună pentru a ține o cură cu lapte de măgăriță. Laptele de măgăriță este un aliment bogat în vitamine și minerale, care ajută la întărirea organismului în fața infecțiilor și a răcelilor.

De asemenea, laptele de măgăriță are proprietăți antiinflamatoare, care pot fi de ajutor în cazul afecțiunilor respiratorii.

Recomandări

  • Pentru a beneficia de toate beneficiile laptelui de măgăriță, este recomandat să se consume 100-150 de mililitri pe zi, timp de 30 de zile.
  • Laptele de măgăriță se poate consuma simplu, la temperatura camerei, sau se poate adăuga în smoothie-uri, cereale sau iaurt.

 

 

Tu ai încercat până acum laptele de măgăriță? Ai vrea să încerci un astfel de lapte pentru a-ți fortifca sănătatea?

Îl poți achiziționa online direct de la productor, de la următorul link Lapte De Măgăriță Crud – 500 ML

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: