Se încarcă...

Bucate cu suflet, oriunde și oricând ți se face dor de bucatele tradiționale moldovenești

Cu gândul la sănătatea clienților și din dorința de a face cunoscute bucatele moldovenești a luat ființă Bucate cu suflet. O poveste frumoasă cu și despre bunătăți alese.

 

Ce sunt bucatele cu suflet și cum se prepară ele?

 

Bucate cu suflet sunt bucatele gătite cu dragoste și pasiune. Ele nu se prepară doar ca alimente  și ca hrană pentru suflet datorită savorii lor. Bucatele ofera o stare de bine pe care o induc celor care le gustă. Nu poate fi vorba de bucate cu suflet dacă la bază stau ingrediente sau materii prime de slabă calitate. De aceea, toate aceste preparate se gătesc din legume și fructe crescute natural și recoltate exact la momentul potrivit, carne și lapte proaspete, de cea mai bună calitate, de la producători locali și ouă de țară, de la găini crescute ecologic, în gospodărie.

 

De aceea, atunci când optezi pentru bucate cu suflet știi că nu doar îți satisfaci pofta, ci și contribui la dezvoltarea producătorilor locali încurajându-i să păstreze calitatea produselor lor la cele mai înalte standarde deoarece majoritatea ingredientelor provin de la aceștia.

 

Vrei să-ți schimbi stilul de viață și să începi să mănânci românește, sănătos și hrănitor? Optează pentru Bucate cu suflet comandând direct de pe site-ul oficial al producătorului, contactându-l pe Facebook prin intermediul paginii sale sau folosind platforma FabricatînRO și accesând pagina dedicată acestuia.

 

Cu ce bucate tradiționale moldovenești poți să te răsfeți la Bucate cu suflet?

 

La Bucate cu suflet găsești orice începând cu salate pline gust din cele mai bune legume crescute în grădină, bucatele tradiționale moldovenești  și continuând cu sarmale, gustări calde și reci și bineînțeles, dulciuri tradiționale de tot felul. Anul acesta recolta a fost bogată și de aceea sarmalele de post, prăjiturile și pâinea de casă sunt mai bune ca oricând, bucurându-se de o atenție specială.

 

Și pentru că tot am adus aminte de pâine, clienții petrecăreți de exemplu, o aleg de la Bucate cu suflet alături de pastramă afumată, diferite sortimente de brânzeturi și ouă umplute cu care să înceapă cheful și să-și deschidă apetitul. Apoi, continuă cu fripturi și plăcinte cu brânză de capră. Iar la final, ca să meargă vinul, rup câțiva cozonaci de la cuptorul moldovencei cu nucă și cacao din belșug.

 

Cu Bucate cu suflet și postul devine o plăcere. Cei care se abțin de la carne, ouă și lapte până la Nașterea Domnului nu suferă de foame. Ei savurează clipa, gustând din tarte cu legume, baclava, sărățele și salam de biscuiți.

 

Ingrediente sunt cu duiumul, iar de rețete românul nu duce lipsă. Așa că dacă îți dorești ceva special de mâncare, tot ce trebuie să faci este să apelezi la ei. De sărbători de exemplu, dacă nu ai timp să gătești bucatele tradiționale moldovenești sau dacă vrei să completezi masa cu mâncăruri cărora nu ai răbdare să le acorzi atenția cuvenită, comandă la Bucate cu suflet ceea ce îți face poftă și vei avea parte de o masă îmbelșugată! Însă hotărăște-te din timp pentru că cererea e mare, iar pe calitatea mâncării se pune mare cinste.

Noi îți recomandăm pentru creșterea imunității și poți cumpăra de pe platforma noastra faguri de miere și lapte de măgăriță, produse 100% naturale.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: