Se încarcă...
Biscuitii Eugenia

Biscuitii Eugenia

Probabil cei mai tineri nu stiu foarte multe despre brandul Eugenia, dar cu siguranta cei mai in varsta cunosc povestea biscuitilor Eugenia. Cei care au trait in perioada cumunista stiu ca acest produs era unul dintre dulciurile preferate a romanilor si probabil cele mai apreciate produse dulci. Biscuitii de tip sandwich au ajuns sa fie gustarea preferata a romanilor pe timpul comunismului, dar inca mai reusesc sa atraga privirile romanilor.

Chiar daca biscuitii Eugenia nu au avut parte de o promovare mai speciala, brandul a ajuns atat de cunoscut incat nu s-au mai numit biscuiti, denumirea lor devenind “eugenie”. Chiar si in ziua de astazi folosim acest cuvant pentru biscutii de acest gen, datorita numelui brandului “Eugenia”.

Cine fabrica biscuitii Eugenia in ziua de azi?

In zilele noastre, biscuitii sunt fabricati de Drobrogea Grup, un cunoscut nume din domeniul moraritului si panificatie in zona Constantei. Compania a avut in anul 2007 o cota de aproximativ 7% din piata de morarit si 8% din cea de panificatie. In 2010 au lansat pe piata prima paine care reduce colesterolul, o problema des intalnita la tot mai multe persoane.

Ce sortimente de biscuiti Eugenia putem gasi astazi?

 

Eugenia cu mere si scortisoara, un nou sortiment lansat de curand, potrivit pentru toata varstele si pentru orice ocazie.

 

Pentru copii, cei de la Drogrogea Grup au pregatit un sortiment cu lapte si miere de albine. Avand in vedere compozitia cremei, sunt biscuitii potriviti pentru copii, mierea de albine fiind foarte sanatoasa.

 

Eugenia Dark, crema fiind compusa in mare parte din cacao, avand un gust de ciocolata. Probabil unul dintre sortimentele favorite pentru clienti.

 

Inca se mai gasesti produsul original, care a facut acest brand cunoscut. Cei mai cunoscuti biscuiti de tip sandwich inca isi mai pastreaza reteta originala, crema de cacao si rom.

Restul sortimentelor pe puteti gasi pe siteul producatorului. Biscutii  inca sunt cautati, chiar daca nu mai au vanzari atat de mari ca in trecut, vor ramane in continuare biscutii preferari a multora.

Biscuitii Eugenia sunt fabricati in Romania, la fel ca toate produsele listate pe site-ul nostru.

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: