Biomarche Iași – sursa ta de alimente 100% bio

Te-ai gândit vreodată că ți-ar plăcea să mănânci mai sănătos, dar ai renunțat la idee pentru că nu ai găsit magazine cu alimente bio de la care să cumperi mereu? Ori ai încercat să-ți schimbi dieta alimentară și să mănânci mai multe fructe și legume, dar nu ai reușit să-ți formezi un obicei sănătos din asta din cauza alimentelor nu foarte sățioase sau gustoase pe care le-ai gustat? Pentru astfel de probleme, dar și multe alte dileme legate de alimentația sănătoasă, soluția noastră este Biomarche Iași.

Biomarche Iași este o băcănie din Iași cu specialități 100% naturale,  fabricate în România, care mai de care mai îmbietoare și savuroase, la prețuri competitive.

Povestea Biomarche Iași a început ca oricare altă poveste ambițioasă din țara noastră. Eroii noștri au observat ca și tine o lipsă pe piața alimentelor sănătoase și astfel s-au gândit să înființeze prima băcănie doar cu mâncare bio din România. 

Începutul a fost timid, iar provocările pe măsură, însă munca și dedicația au dat roade deoarece, ca și tine, există mulți români cărora le-ar plăcea să mănânce mai sănătos, dar și mai gustos. 

La Biomarche Iași pot fi găsite multe din produsele listate și pe platforma FabricatinRO, dar și alte delicatese fabricate din ingrediente organice, de către producători certificați. 

Chiar și în timpul pandemiei Biomarche Iași s-a bucurat de o atenție deosebită din partea publicului român întrucât, în acea perioadă, mulți dintre noi am început să căutăm magazinele de cartier din apropierea locuințelor noastre, mai ales atunci dacă era vorba de produse alimentare sănătoase, care să ne ajute să ne menținem în formă. Iar Biomarche exact asta oferă clienților săi – produse de o calitate premium, fabricate cu dragoste și responsabil în România.

Ce poți să cumperi de la Biomarche Iași?

Portofoliul acestei băcănii este foarte divers. De la ciocolată bio și până brânză din caju sau pui de țară, crescut biologic, poți găsi tot felul de bunătăți, care mai de care mai apetiseante.

Biomarche îi îndeamnă pe toți cumpărătorii săi să mănânce mai bine și mai sănătos și de aceea are grijă ca toate produsele de pe rafturile sale să îndeplinească cele mai înalte standarde de calitate. Nimic din ceea ce găsești la Biomarche nu se află acolo din pură întâmplare, ci a trecut printr-un atent proces de selecție din care a iești învingător.

Există atât de multe produse în acest magazin și o atât de mare diversitate încât fără exagerare, dacă ți-ai propune, ai putea trăi foarte bine cu ceea ce găsești aici. Așa că data viitoare când spui că ți-ar plăcea să duci un stil de viață mai sănătos, dar nu ai alternative, cu Biomarche Iași la îndemână nu mai ai nicio scuză!

Încearcă și tu delicatesele din această băcănie și pe lângă faptul că vei descoperi gusturi mai intense, mai bogate, mai savuroase, vei trăi și mai sănătos!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: