Se încarcă...
Bacanie Pe Platou 10

Băcănie pe platou – pentru atunci când vrei să guști din toate câte puțin

Ți s-a întâmplat vreodată să trebuiască să alegi dintre mai multe tipuri de mezeluri sau brânzeturi românești și să nu știi ce să alegi? Sau să dai o petrecere și să cauți un fel de mâncare pe care să-l adore toată lumea? Știm. E greu să te oprești la o singură variantă când vine vorba de mâncarea românească. Pur și simplu toate preparatele tradiționale sunt atât de bune și gustoase încât selecția este imposibilă. Cu siguranță așa s-a gândit și noua băcănie care s-a alăturat comunității noastre și ale cărei produse le vei găsi în curând și pe platforma noastră. Este vorba despre Băcănie pe platou – un concept autentic și ingenios, pe care cu siguranță și tu îl vei aprecia!

Băcănie pe platou este locul unde se întânesc deliciile românești, acele produse de top care te cuceresc încă de la prima gustare. Băcănie pe platou îi aduce pe ieșeini mai aproape de gustul deosebit al produselor alimentare tradiționale românești și pentru a nu pune pe nimeni în stiuația de a alege, oferă clienților ei o selecție bine pusă la punct de specialități românești care îți lasă gura apă. 

Garantăm pentru calitatea produselor din meniurile compuse de Băcănie pe platou pe de-o parte pentru că le-am gustat și știm despre ce este vorba și pe de altă parte pentru că o bună parte din ele sunt furnizate de productări înscriși deja de ceva vreme pe platforma noastră precum: Dulceața Veronica, Celar, Din Eden, Viofany și mulți alții.

Băcănie pe platou a strâns într-un singur loc producători de top din regiunea Iașului și astfel nu numai că oferă clienților săi tot ce e mai bun când vine vorba de mâncare și băutură, dar în același timp promovează și produsele locale și îi ajută pe gurmanzi să le descopere mai ușor.

Meniuri cu delicatese, pe gustul tuturor

Fie că preferi să faci personal o vizită în magazinul Băcănie pe platou, bunătățile de care poți să beneficiezi sunt aceleași! Pentru mesele tale festive sau pentru pauzele de gustări, Băcănie pe platou ți-a pregătit o varietate de mezeluri, brânzeturi, conserve și felurite alte bunătăți 100% românești și naturale.

Ești nostalgic după vremurile de demult? Ce spui atunci de un platou Old School cu ceafă coaptă, zacuscă, cârnăciori, slăninuță, cașcaval, gogoșari și chefle? 

Îți plac brânzeturile? Atunci îți recomandăm platoul Brânzoi cu ruladă cu șuncă, cașcaval cu ierburi, dulceață de smochine, nuci, oțet balsamic, dulceață de ardei iute și chifle?

Sau de o pauză convenabilă și gustoasă la cutiuță cu care să-ți faci pofta și să te bucuri din plin de bucatele românești? Și pentru pauzele tale de la muncă sau de acasă, Băcănie pe platou i-a pregătit selecții savuroase cu cele mai fine preparate românești. Fă-ți o cafea tare sau toarnă-ți un pahar de vin, ia-ți cutiuța și descoperă ce înseamnă să mănânci românește!

Ti-a placut articolul? da-i un share!

Share pe Facebook
Share pe Twitter
Share pe Linkdin
Share pe Pinterest

Lasa un comentariu

Te-ar putea interesa si: